Çözüldü CS:GO yoldaş rankı kaç günde kapanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tanerizm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
CS:GO'da yoldaşa genelde ısınmaya veya arkadaşımla troll amacıyla girdiğim için yoldaş rankı şu an Silver 1. Şimdi ben yoldaş rankımı kapatmak istiyorum ve iki sorum var.
1) Yoldaş rankı kaç gün girmessem kapanır?
2) Yoldaş rankının kapanması için oyuna mı girmemem lazım yoksa sadece yoldaş girmesem, rekabet girsem de kapanır mı?

Çözüm
CS:GO'da yoldaş'a genelde ısınmaya veya arkadaşımla troll amacıyla girdiğim için yoldaş rankı şu an Silver 1. şimdi ben yoldaş rankımı kapatmak istiyorum ve iki sorum var.
  1. Yoldaş rankı kaç gün girmezsem kapanır?
  2. Yoldaş rankının kapanması için oyuna mı girmemem lazım yoksa sadece yoldaş girmesem, rekabet girsem de kapanır mı?

Sadece yoldaş girmezsen 30 gün sonra gözükmez.
CS:GO'da yoldaş'a genelde ısınmaya veya arkadaşımla troll amacıyla girdiğim için yoldaş rankı şu an Silver 1. şimdi ben yoldaş rankımı kapatmak istiyorum ve iki sorum var.
  1. Yoldaş rankı kaç gün girmezsem kapanır?
  2. Yoldaş rankının kapanması için oyuna mı girmemem lazım yoksa sadece yoldaş girmesem, rekabet girsem de kapanır mı?

Sadece yoldaş girmezsen 30 gün sonra gözükmez.

Çözüm
Yoldaş atmazsanız 1 ay içinde yoldaş rankınız bilinmez olur. Tekrar girip 1 maç kazandığınızda ise tekrar Silver 1 olarak devam edersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı