CS:GO "Your Graphics Hardware Does Not Support All Features (CSM) Needed" Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Sqmett0

Hectopat
Merhaba, deminden ekran kartımın sürüm güncellemesini yaptım ve acaba ne gibi bir FPS artışı oldu, bunu denemek isterken CS:GO, Minecraft diğer oyunlarımı denemedim, açılmadığını gördüm. CS:GO'daki hata konu başlığında olan yazı. Acaba nasıl çözerim?

Ekran kartım: ATI Radeon HD 2600 XT.

Your Graphics hardware does not Support all features (csm) needed to run this Game.
Device ınfo:
Marked unsupported: 0.
Supports PCF sampling: 0.
Drivername: "Microsoft Basic render driver"
Vendorıd: 0x1414, deviceıd: 0x008C.
Driverhigh: 0x000A0000, driverlow: 0x4A610001.
Dxlevel: 95, mindxsupportlevel: 90, maxdxsupportlevel: 95.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. 20'ye kadar uzanıyor ama 2-3 aygıt için 2 resmi çekmek istemedim.
Eğer o aygıtların sorunsuz çalışıyorsa tamam, ellemeyelim çok derin çukur çünkü orası.

Sen bence dediğim gibi, o programı artıkları ile birlikte sil, ardından DDU ile eski sürücüyü temizle, ardından AMD'nin web sitesi üzerinden en güncel WHQL sürücüyü indirip kur.

Diğerleri için bir şey yapamaz mıyız ya yapmak istediğim en güncel(!) PC kullanmaktı üzdü.
Sitesine baktım tabii ki dedikleri hiçbir şeye inanamamak gerekir falan ama ne antivürüs ne başka bir şey yoktur diyor.

Eğer o aygıtların sorunsuz çalışıyorsa tamam, ellemeyelim çok derin çukur çünkü orası.

Sen bence dediğim gibi, o programı artıkları ile birlikte sil, ardından DDU ile eski sürücüyü temizle, ardından AMD'nin web sitesi üzerinden en güncel WHQL sürücüyü indirip kur.

Diğerleri için bir şey yapamaz mıyız ya yapmak istediğim en güncel(!) PC kullanmaktı üzdü.
Sitesine baktım tabii ki dedikleri hiçbir şeye inanamamak gerekir falan ama ne antivürüs ne başka bir şey yoktur diyor.

Pardon antivirüs değil çeşitli antivürüs programlarıyla denenmiş virüs bulunamamıştır yazıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı