CS:GO "Your Graphics Hardware Does Not Support All Features (CSM) Needed" Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Sqmett0

Hectopat
Merhaba, deminden ekran kartımın sürüm güncellemesini yaptım ve acaba ne gibi bir FPS artışı oldu, bunu denemek isterken CS:GO, Minecraft diğer oyunlarımı denemedim, açılmadığını gördüm. CS:GO'daki hata konu başlığında olan yazı. Acaba nasıl çözerim?

Ekran kartım: ATI Radeon HD 2600 XT.

Your Graphics hardware does not Support all features (csm) needed to run this Game.
Device ınfo:
Marked unsupported: 0.
Supports PCF sampling: 0.
Drivername: "Microsoft Basic render driver"
Vendorıd: 0x1414, deviceıd: 0x008C.
Driverhigh: 0x000A0000, driverlow: 0x4A610001.
Dxlevel: 95, mindxsupportlevel: 90, maxdxsupportlevel: 95.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu karta hangi sürücüyü kurarsan kur, çoğu oyunda hata almaya devam edeceksin. Yine de en son sürüm attığım linkte.

Kartını emekliye ayırmalısın.
Bu karta hangi sürücüyü kurarsan kur, çoğu oyunda hata almaya devam edeceksin. Yine de en son sürüm attığım linkte.

Kartını emekliye ayırmalısın.

Babama anlatmak ister misin?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (229).png
    Ekran Görüntüsü (229).png
    25,2 KB · Görüntüleme: 75
En temizi format at. Forumun her yerine yüzlerce defa şu saçma sapan sürücü güncelleme programlarını kullanmayın diyoruz. Burada bir kere daha demiş olalım. DDU ile ekran kartını düzelteceksin, diğerleri? 21 tane sürücüye müdahale etmiş adam. Format at, bir daha da böyle ne olduğu bilinmez programları kullanma.

Son düzenleyen: Moderatör:
En temizi format at. Forumun her yerine yüzlerce defa şu saçma sapan sürücü güncelleme programlarını kullanmayın diyoruz. Burada bir kere daha demiş olalım. DDU ile ekran kartını düzelteceksin, diğerleri? 21 tane sürücüye müdahale etmiş adam. Format at, bir daha da böyle ne olduğu bilinmez programları kullanma.

Programda kurtarma diye bir seçenek var bilmem acaba hepsini teker teker geri yükleyenebilir miyim sürücülerin çok güvenmemeye başladım ama belki bir ihtimal diğer sürücülerin de sürümlerini eski hale getirebilirim. DDU'yu deneyeceğim sağ olun.

Ben de aynı sorunla karşılaşıyorum fakat 2 gündür tüm herşeyi denedim ama çözemedim Ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp amdnin sitesinden tekrar yükledim ama nafile bu arada apu sistem kullanıyorum sistemi itopyadan yeni aldım sizce onlara gönderip test yaptırmam gerekir mi belki işlemcinin ekran kartı kısmı arızalıdır yardımcı olabilir misiniz lütfen
Ryzen 5 3400g

Ben de aynı sorunla karşılaşıyorum fakat 2 gündür tüm her şeyi denedim ama çözemedim DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp AMD'nin sitesinden tekrar yükledim ama nafile bu arada APU sistem kullanıyorum sistemi İtopya'dan yeni aldım sizce onlara gönderip test yaptırmam gerekir mi belki işlemcinin ekran kartı kısmı arızalıdır yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Ryzen 5 3400G.

Yeni konu açmak bu kadar zor olmamalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı