CS:GO yüksek ping sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Yokeden

Hectopat
Daha fazla  
TTNET kullanıyorum rekabetçi de aldığım ping 100'ün altına düşmüyor 120-130'lara kadar çıkıyor. Arkadaşım bizim evimize yakın bir yerde oturuyor o da TTNET kullanıyor fakat onun aldığı ping 55-60 download hızımız aynı fakat ben iki kat daha fazla pingle oynuyorum. Arkada çalışan uygulama yok interneti bir tek ben kullanıyorum telefonun bağlantısını bile kesiyorum sırf ping artmasın diye.
Topluluk sunucularından Türk sunucularına giriyorum orada aldığım ping 70 Türk sunucusunda bile 70 ping alıyorum eskiden böyle değildi ping rekabetçi de bile 80'i geçmezdi uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• ping.png
    ping.png
    2 KB · Görüntüleme: 60
Kedi de kasabı izliyor ama kasap olmuyor.

Mesela CL_INTERP_RATIO için;
1 Değeri ile kendi internetinden, 2 değeri ile Valve sunucusundan bağlanırsın. İnternetin durumuna göre tercih yaparsın.

Not: Bir de rate olayı var ama onu tam bilmiyorum. rate 786432 şeklinde tavsiye edenler olmuştu. Araştırmak lazım. Yukarıda kodların çoğu sunucu ile alakalı. Eğer sende tutmaz ise değerleri değiştirmek lazım. Zaten komut ekranında yazarsın, olmazsa oyuna çıkıp girince sıfırlanır. Eğer tutarsa, oyunun Config ayarlarına eklersin ve hep kayıtlı kalır.
zaten 786432 kullanıyorum
Bu arada CMD'ye tracert vie.valve.net yazar mısın? Yazdıktan sonra buraya atarsan çok iyi olur.

Peki ben niye 20 ping atıyorum :D.

Dosya Ekleri

• sssss.png
    sssss.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 52
Çıkışlar yüksek geldi bana hataydan 35 pingle çıkıp. Vie servarına 90 pingle ulaşıyor. Hataydaysan 70 ping alman gerek. Hakkari gibi yerlerde 90 ping alırsın anca hiçbir indirme yapmadığından eminsin. Wi-Fi gizliden biri bağlanmış olabilir mi acaba? Wi-Fi özelliğini kapatma varsa kapat. Wi-Fi ile bağlanıyosan. Ethernetle bağlan.

Çıkışlar yüksek geldi bana hataydan 35 pingle çıkıp. Vie servarına 90 pingle ulaşıyor. Hataydaysan 70 ping alman gerek. Hakkari gibi yerlerde 90 ping alırsın anca hiçbir indirme yapmadığından eminsin. Wi-Fi gizliden biri bağlanmış olabilir mi acaba? Wi-Fi özelliğini kapatma varsa kapat. Wi-Fi ile bağlanıyosan. Ethernetle bağlan.

Evet Hatay da oturuyorum. Daha önce de söylediğim gibi arkadaşımın 55 ping aldığı oyunda pingim 100-120 civarında dolaşıyor. Tekrar aynı işlemi yaptım çıkan sonuç bu.

Dosya Ekleri

• ssssssssss.png
    ssssssssss.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 60
Evet hatay da oturuyorum. Daha önce de söylediğim gibi arkadaşımın 55 ping aldığı oyunda pingim 100-120 civarında dolaşıyor. Tekrar aynı işlemi yaptım çıkan sonuç bu.

Ayrı bir konu açıp hat değerlerini at. Yardım etsinler belki iç tesisatın kötü yüksek bu rakamlar oturduğun yere TR serverlarında 70 aldığını söyledin. Mersinde oturan arkadaşım Türkiye servarlarından 30 alıyor. Yurtdışında 60 ile oynuyor.

Normal ping değerin bile yüksek. ADSL kullanıyorsun galiba. Türk Telekom'u arayıp, arıza kaydı oluştur.

Müşteri hizmetlerini arıyorum pingim yüksek diyorum bilgisayarınız oyunu kaldırmıyordur falan diyor böyle bir şey mümkün mü? Altyapınızda sorun yok modeminiz arızalı olabilir diyor bize gelen değerler normal gözüküyor biz bir şey yapamayız bu durumda diyor. İki defa aradım hemen hemen aynı şeyi söylediler. Ayrıca bilgisayarım oyunu rahatça kaldırıyor.

Müşteri hizmetlerini arıyorum pingim yüksek diyorum bilgisayarınız oyunu kaldırmıyordur falan diyor böyle bir şey mümkün mü? Altyapınızda sorun yok modeminiz arızalı olabilir diyor bize gelen değerler normal gözüküyor biz bir şey yapamayız bu durumda diyor. İki defa aradım hemen hemen aynı şeyi söylediler. Ayrıca bilgisayarım oyunu rahatça kaldırıyor.

Bilgisayarınız oyunu kaldırmıyorda ne :D gülesim geldi cidden. 01 FPS alan biri bile LOL'de 10 ms görüyor. Ki sen CS:GO akıcı bir şekilde oynuyorsun büyük ihtimal saçma.

Bilgisayarınız oyunu kaldırmıyorda ne :D gülesim geldi cidden. 01 FPS alan biri bile LOL'de 10 ms görüyor. Ki sen CS:GO akıcı bir şekilde oynuyorsun büyük ihtimal saçma.

TürkNet'e geç derim. Yeni de modem al. Onlar gelip tüm kabloları de değiştirir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı