Çözüldü CS:GO'da 1 haftada en fazla kaç kasa düşüyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

623415

Picopat
Arkadaşlar normalde bana haftada 20TL civarı 1 kasa ve level atlayınca 1 skin ya da sprey falan veriyor. Peki haftada 1 kasa düşmesi normal mi yoksa 1'den fazla kasa düşüyor mu? Düşüyor ise maksimum kaç kasa düşüyor? Bir de kasaların fiyatları var, yüksek fiyatlı kasaların düşme ihtimali kaçtır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Her hafta 3 adet kasa düşürme hakkınız bulunuyor lakin bunun şansları benim kendi tecrübelerime göre şu şekilde;

İlk kasa: %8
İkinci kasa:%0.75
Üçüncü kasa:%0.1

Bu sayılar net değildir lakin ortalama olarak her ölüm maçı sonu ortalaması buna benzer bir şey çıkıyor. Ayrıyeten @mayroxoi adlı arkadaşın verdiği "her çarşamba kasa düşme şansı yenilenir" bilgisi yanlıştır. Siz ilk kasanızı düşürdükten 1 hafta sonrasına kadar ikinci ve üçüncü kasa düşüme şansınız düşer.
4 en fazla, normalde 1-2 tane kasa düşer

Haftada 1 kasa düşmesi gayet normal her çarşamba günü kasa düşme günü yenileniyor.

CS:GO Cases - CSGO Database

Prime drop en çok düşme ihtimali olanlar rare olanlar çok nadir olanlar.

Her hafta 3 adet kasa düşürme hakkınız bulunuyor lakin bunun şansları benim kendi tecrübelerime göre şu şekilde;

İlk kasa: %8
İkinci kasa:%0.75
Üçüncü kasa:%0.1

Bu sayılar net değildir lakin ortalama olarak her ölüm maçı sonu ortalaması buna benzer bir şey çıkıyor. Ayrıyeten @mayroxoi adlı arkadaşın verdiği "her çarşamba kasa düşme şansı yenilenir" bilgisi yanlıştır. Siz ilk kasanızı düşürdükten 1 hafta sonrasına kadar ikinci ve üçüncü kasa düşüme şansınız düşer.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Hayır dilersen kanıtınıda sunabilirim burada, sadece biraz zamanımı alır bu işin baya içindeyim en fazla 4 adet kasa düşüyor her çarşamba günü ise drop düşme yenileniyor.

Konuyu bilmeden yorum yapma iyi günler.

Bu oyunu 2018'den beridir aktif olarak oynarım toplamda 3 binden fazla saatim bulunuyor. Hayatım boyunca hiç kimseden 4 kasa düşürdüm lafı duymadım. Hatta ben kendim bile 3. kasayı hiç düşüremedim. Droplar ise çarşamba günü yenilenmez bu bilgi yanlıştır.

Bir arkadaşım bana 1 günde 3 kasa düşürdüğünü söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…