Çözüldü CS:GO'da 1v1 atarken hile açmak ban yedirtir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet2318

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da bot sunucularında arkadaşla 1 v 1 atıyorduk wall açtım ban yer miyim?

Çözüm
Bu r_drawothermodels 2 komutu tarzı bir şey ise sorun olmaz. Yazılım ile açtıysanız da bir şey olacağını sanmıyorum, offline sunucuda açmışsınız sonuçta. Ama yine de yapmamanızda fayda var. Amacı yok çünkü yaptığınızın.
Aranızda açarsanız bir şey olmaz.
Onun haberi yoktu maç bitince söyledim rapor falan etmemiş

Yok ben öyle rekabetçide falan hile kullanan birisi değilim hatta ilk defa kullandım oda arkadaşıma troll yapmak istedim normalde hile kulllanan birisi değilim görürsem ve anlarsam rapor eden birisiyim

Aranızda sunucu açtığınız zaman VAC korumalı sunucu açılacağı için VAC sistemine yakalanırsanız VAC yiyebilirsiniz. Ancak overwatch tarafından izlenmezsiniz. Ayrıca duvar görüş hilesini konsol komutuyla açtıysanız bir sorun olmaz.

Yok konsol komutuyla ya zaten ilk defa kullandım oda arkadaşımla oynarken normal de hile kullanan birisi değilim hatta görüyorum böyle yere bakarak adam öldürenler oluyor direk raporluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…