CS:GO'da 2 lafından biri küfür olan tipler

Küfür eden olsa da en azından ciddi olmaz :D.

Haklısınız hocam ben sadece samimi arkadaşlarımla giriyorum tabii bu kurulan iletişimin samimiliğine bağlı da değişebilir küfür edilse bile kahkaha atılarak geçiliyor çünkü altında ciddiyet ve gerçekten hakaret bulundurmuyor. :)

Ben bir sürü yıldız koymayı seviyorum. Sanki çok ağır bir küfür etmişim de hepsi sansürlenmiş gibi.

Anonim olmanın verdiği rahatlıkla ve aynı zamanda "geri zekalı" oldukları için bunu yaparlar. Bunların hayatı bu oyun olmuştur. Hayattaki tek amaçları o rekabetçi maçı kazanmaktır. Bu tipler ağır kanser eder. Bu tipleri takmayın söylediklerine cevap dahi vermeyin, bırakın kendi kendilerine konuşsunlar. Ve bu tipleri oyun içinden şikayet etmeyi unutmayın küfür tikini işaretleyerek. Valve gerçekten bakıyor şikayetlere, umursamamazlık yapmayın.

Oyunda kötü oynuyorsunuz diye küfür yemeyi normal görmeyin. Ne olursa olsun karşıdaki kişinin siz küfür etmedikçe veya siz oyunda bile bile aptalca hareketler yapıp maçı satmadıkça size sövme hakkı yok.
Geçen oyunda takımı taşıyıp 14-16 kazandım. 1 rauntta 3 adam vurup öldüm, "bi' zahmet gerisini alın" dedim. Maç boyunca bu cümleyi söyleyip küfür edip dalga geçtiler. Sonuç: Ben 35 kill aldım. Dalga geçen aptallar ise en fazlası 23, diğeri 17 kill idi. Hem suçlu hem güçlü.

Anonim olmanın verdiği rahatlıkla ve aynı zamanda "geri zekalı" oldukları için bunu yaparlar. Bunların hayatı bu oyun olmuştur. Hayattaki tek amaçları o rekabetçi maçı kazanmaktır. Bu tipler ağır kanser eder. Bu tipleri takmayın söylediklerine cevap dahi vermeyin, bırakın kendi kendilerine konuşsunlar. Ve bu tipleri oyun içinden şikayet etmeyi unutmayın küfür tikini işaretleyerek. Valve gerçekten bakıyor şikayetlere, umursamamazlık yapmayın.

Oyunda kötü oynuyorsunuz diye küfür yemeyi normal görmeyin. Ne olursa olsun karşıdaki kişinin siz küfür etmedikçe veya siz oyunda bile bile aptalca hareketler yapıp maçı satmadıkça size sövme hakkı yok.

Güzel günün sonunda bilgsayarı açıyorum csye giriyorum ve bir lobiye katılıyorum, karşı takım hile bizim takımla küfürleşiyorlar. Sürekli başıma gelen olay takım yok mu oynayalım birlikte yav.

Nova maçına lem ya da supreme adam geliyor. Bu şekilde karşı takım sadece birincileri taşıdığı halde ez, kolaysınız, eforsuz gibi cümleler kurarsa ağzımı bozarım kimse kusura bakmasın. Bir de parası olduğu halde ısrarla P90 oynayanlara.

Bir tık daha iyi oynadığını zanneden tipler , 2 kill falza vurunca susmaz böyle tipler söver durur, oyundan çıkacağını söyler böyle takımın da diye başlayan küfürleri vardır, adam Rush atıyor diye siz kontrollü oynamak zorunda kalıyorsunuz ve daha az kill alıyorsunuz , adam yer tutmadı diye arkalanıyor ölüyorsunuz, sonra 3 5 kill fazla diye kalkıp söver, lan sen takımca oynamıyorsan git yoldaş at. Takım içi görevini yerine getir, başkasını yem edip kill alma sonra konuş dicem de demiyorum, susuyorum oyunda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı