- Makaleler
- 2
Hile dediğim dosyaların içine bir kod yazıyorsun seçkin etkin oluyor ?Benim de yoktu ama hileye bulaşmadım zar zor olsada 21 seviyeye geldim bence sende bırak.
Hile dediğim dosyaların içine bir kod yazıyorsun seçkin etkin oluyor ?Benim de yoktu ama hileye bulaşmadım zar zor olsada 21 seviyeye geldim bence sende bırak.
Kapının karşısında put gibi dikilme. Sorunun çözülür.Kardeşim Wallhack aimhack değiliz. Oyuna yeni başlayan birisinin mevlanaların karşısında ne kadar şansı olabilir ?
Neymiş o kod merak ettim?Hile dediğim dosyaların içine bir kod yazıyorsun seçkin etkin oluyor ?
Hile dediğim dosyaların içine bir kod yazıyorsun seçkin etkin oluyor?
araştır bulKapının karşısında put gibi dikilme. Sorunun çözülür.
Neymiş o kod merak ettim?
önce hileyi çözsünler bende veririm 70 tlO zaman insanlar neden 70TL veriyor ya da biz emek verip 21 level e kadar kasıyoruz?
Araştır bul.
Önce hileyi çözsünler bende veririm 70 TL.
doğru ne peki ? oyun ücretsiz olduğundan beri 10 maçın 9 unda hile adamlar var bende onlara denk gelmemek için bu yola başvurdum reportla reportla bir şey olduğu da yok siz en iyisi yeni bir hesap kurun ve girin bakın oynanıyor muYanlış yapıyorsun ve insanların hakkına giriyorsun.
Doğru ne peki? Oyun ücretsiz olduğundan beri 10 maçın 9'unda hile adamlar var bende onlara denk gelmemek için bu yola başvurdum reportla reportla bir şey olduğu da yok siz en iyisi yeni bir hesap kurun ve girin bakın oynanıyor mu?
Ne hakkından bahsediyorsun ? 70 Tl mi hakkınız ?Dostum 1 aydır kasıyorum ve emin ol karşıma 50'den fazla hile geldi boşa yapıyorsun o zaman sende kas 21 level ol ve Prime ol ya da ugraşmak istemiyorsan hakkımıza girme ve oynama ama sana kalmış.
Ne hakkından bahsediyorsun? 70 TL mi hakkınız?
Konu sapmaya başladı. Eğer istediğin buysa gir 1 ay cheaterların içinde oyna ama ben 1 ayımı bu kolaya kaçanlara heba etmem ona göre.Ben 1 aydır boşunamı kasıyorum? 70TL vermedim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.