CS:GO'da 21 level olunca prime mi oluyoruz?

doğru ne peki ? oyun ücretsiz olduğundan beri 10 maçın 9 unda hile adamlar var bende onlara denk gelmemek için bu yola başvurdum reportla reportla bir şey olduğu da yok siz en iyisi yeni bir hesap kurun ve girin bakın oynanıyor mu
Henüz seçkin değilim 19un ortalarında seviyem var. Uzun süredir hile görmüyorum. Hatta 10 maçın belki 1, 2 sinde geliyor hile. Ayrıca geçen çoğu raporum sonuç buldu hesapları ban yedi.

40 seviye olduktan sonra geliyor değil mi?

Seni zeki seni. Sen git Valvenin sistemlerine sızıp kendi hesabını seçkin yapacak hile yükle. Bu kadar zeka fazla yemin ederim. O açtığın hile sadece görsel olarak seçkin.
21 level

Bu konu neden gereksiz bu kadar uzamış? :D Seçkin olmak tek başına hileye karşı yeterli bir etken değil. Bunun yanında "güven faktörü" etkeni de var. 21 seviye olduğun zaman telefon numaranı girerek seçkin hesap olabilirsin. Ama yine de hile gelme olasılığı var.
Yani bu konunun özet cevabı 21. seviyede numaranı girerek seçkin olabilirsin.

Bu konu neden gereksiz bu kadar uzamış? :D Seçkin olmak tek başına hileye karşı yeterli bir etken değil. Bunun yanında "güven faktörü" etkeni de var. 21 seviye olduğun zaman telefon numaranı girerek seçkin hesap olabilirsin. Ama yine de hile gelme olasılığı var.
Yani bu konunun özet cevabı 21. seviyede numaranı girerek seçkin olabilirsin.
Eskiden numarayı girerek seçkin olunuyordu Valve bir güncelleme ile bunu kaldırdı numaraya gerek yok.

Ben primeken hile yaptım 30 lv üstü hesabımda baya oynadım önce ara ara ban geldi sonrasında tüm steam hesabıma vac geldi kullanılmaz oldu ve kalkmadı kalıcı oldu vac. Ve diğer tüm oyunlarımda yavaş yavaş girlmez oldu. Ben yaklaşık 9 ay en az hile oynadım. Şimdi yeni hesabımda hilesiz oynuyorum. Farkına vardım ki hilesiz güzel. Ve ayrıca gelen hileleri en az 50..100 defa üşenmeden reportluyorum. Siz siz olun başkası hile yapıyor diyip gaflete düşüp hile işine girmeyin. Bir anlık sinir ile başlayıp devam eder. Genç ve çocuk arkadaşlar var özellik yapmayın bir ve ya birden fazla oyun kaybedersin evet ama sizin hilesiz zaferinizin size verdiği zevk tartışılmaz iyi oyunlar 🙂 ve evet seçkin konusu çok uzamış😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı