Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynarken profesyonel insanların da kullandığı gibi 4:3 ekran boyutunda oynamak istedim. Fakat ekranın yanında siyah bar oluşuyor ve bu cidden rahatsız ediyor, bunun bir çözümü var mı acaba? Ekran kartım NVIDIA.
Zaten o seçeneği seçmen gerekiyor diye hatırlıyorum. Ben zamanında öyle halletmiştim.
Nvidia control panel e gir ve masaüstü konumu ve boyutunu ayarla ya tıkla oradan tam ekran seçMerhaba arkadaşlar. CS:GO oynarken profesyonel insanların da kullandığı gibi 4:3 ekran boyutunda oynamak istedim. Fakat ekranın yanında siyah bar oluşuyor ve bu cidden rahatsız ediyor, bunun bir çözümü var mı acaba? Ekran kartım NVIDIA.
Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynarken profesyonel insanların da kullandığı gibi 4:3 ekran boyutunda oynamak istedim. Fakat ekranın yanında siyah bar oluşuyor ve bu cidden rahatsız ediyor, bunun bir çözümü var mı acaba? Ekran kartım NVIDIA.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.