CS:GO'da 60 hz 300 FPS almak için NVIDIA ayarları

xDogan159

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım CS'de bazen 150-200 FPS düşüyor, normalde akıcı olması lazımken sanki eski 100 FPS PC'deki 70-80 FPS gibi akıcılığı oluyor. Bana NVIDIA ayarları önerir misiniz? Eğer yapıp SS atan olursa çok memnun kalırım CS:GO için. Bazı ayarlarda bahsettiğimle ilgili ayarlar var da.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'i arttıran şey ekran kartıdır ama ekran kartının işlediği kareleri monitör gösterir, monitörünün desteklediği Hertz değeri kaç ise en fazla o kadar FPS akıcılığı olur. 60Hz monitörün varsa 200FPS alsan bile 60FPS'in akıcılığa, 144Hz monitörün varsa 144FPS akıcılığa ulaşırsın. Eğer daha fazla akıcı olmasını istiyorsan 120-144-160-165-180-200-240 gibi yenileme değerlerine sahip olan monitörlerden satın almalısınız. Benim önerim 144 veya 120 olur, diğerleri çok pahalı zaten sisteme vermiş olduğunuz paranın aynısını sadece monitöre verirsiniz. Gerçi 144 Hz'de de durum pek değişmiyor.

Evet teşekkürler, dedikleriniz doğru fakat bazen bazı ayarları arttırdığım zaman oyunun akıcılığı daha güzel oluyor eskiye göre, bu ayarlar hangileri 4x 8x gibi.

Multicore Rendering: Enabled, 8x MSAA. Bu ikisi hariç diğer bütün ayarlar en düşükte oynamayı dene. Görüntü çok kötü gelirse eğer bu ikisine ek olarak Anti Aliasing ayarını da açık hale getir.

Türkçesini hatırlamıyorum. Ama elimden geldiğince doğru söylemeye çalışayım.

Multicore Rendering = Çoklu CPU Kullanımı
8x MSAA aynı olması gerek.
Anti Aliasing'in de Kenar Yumuşutma olarak çevirilmiş olması lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı