CS:GO'da AMD 530 ekran kartını kullanamıyorum

GAMERRR

Decapat
Orada en son hangisi varsa onu yüklemelisin.

Merhaba benım bır sorunum var ben CS:GO'da AMD 530 ekran kartını kullanamıyorum. Her seyı yaptım ama bır turlu aktıf olmuyor. Olsa da dusuk FPS alıyorum. Dıger oyunlarda boyle degıl sadece CS:GO'da sıkıntı var galıba yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önce böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım nasıl çözülür bilmiyorum. Bende Radeon 520 var CS:GO’da en az 70 FPS alıyor.

O AMD ıle ılgılı bır problemmıs yenı ogrendım. Dızustu bilgisayarımda 2 ekran kartı oldugu ıcın PC CS:GO'yu 1. sıyle acıyormus. Eger AMD 530 ıle acarsa yuksekde 60 FPS ustu gorucem, umarım
AMD bu sorunu cozer.

1 senedir çözemiyorum kanka. Yolun açık olsun :D (Radeon 530 benimki de.)

1 Senedir çözemiyorum kanka yolun açık olsun :D (Radeon 530 benimki de)

Laptop değil mi bro?

1 Senedir çözemiyorum kanka yolun açık olsun :D (Radeon 530 benimki de)

Keske laptop almasaydım lan, onun yerıne PC toplasaydım parasını verdıgım seyı kullanamıyorum. AMD 530 süs gıbı duruyor. Masaustu olasaydı tek 530 olurdu ve oyunlar kasmazdı ama laptop R5 grapich ıle acıyor oyunu, ıade edıcem yoksa en sonunda ucan tekme atacağım.

Bu rehberle hangi GPU'yu kullandığını öğrenebilirsin:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı