CS:GO'da aniden FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

ErenSSSSS

Yoctopat
Daha fazla  
Sorunsuz bir şekilde CS:GO oynayabiliyorken, her zamanki küçük güncellemelerden birinden sonra oyuna girdim ve turuncu arka planlı CS:GO yazısını gördüğüm andan itibaren oyun aşırı derecede kasmaya başladı. Menüde karakter animasyonlarından fare hareketlerine kadar her şey ciddi şekilde takılıyor ve FPS değerim çok ciddi şekilde düşmüş durumda.

Diğer oyunları yüksek ayarlarda ve sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum yani problem genel bir sistem sorunu gibi durmuyor. CS:GO'ya özel bir problem yaşıyorum. Dosyaları doğruladım, oyunu tamamen silip yeniden yükledim ancak sorun hâlâ düzelmedi.

Yüksek sistem gereksinimi olan birçok oyunu rahatlıkla oynayabiliyorken durduk yere yaşadığım bu problemi anlayamıyorum. Daha önce benzer bir durum yaşayan ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin özellikleri nedir?

Oyun her updatede bozuluyor. Yüksek ihtimalle o sorunu birtek sen yaşamıyorsun daha birçok kişi o sorunu yaşıyordur. Gelecek haftayı bekle düzelir. Bu arada cs2 den bahsediyorsun değilmi?

Oyun her updatede bozuluyor. Yüksek ihtimalle o sorunu birtek sen yaşamıyorsun daha birçok kişi o sorunu yaşıyordur. Gelecek haftayı bekle düzelir. Bu arada cs2 den bahsediyorsun değilmi?
Evet cs2 den bahsediyorum. Sorun yaşanalı birkaç gün oldu hiçbir düzelme yok.

Sisteminizin özellikleri nedir?
İ7-11. nesil, 32 gb ram, Nvidia 3070 ekran kartı (laptop). Sistem özelliklerimden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Söylediğim gibi yüksek gereksinimli birçok oyunu akıcı oynamaktayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…