Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 8 Haziran 2020 #31 shadroN29 dedi: csgoda deatmach serverlerinde oynayabilirsin elin alışmış olur Genişletmek için tıkla... Zaten oynuyorum.
shadroN29 dedi: csgoda deatmach serverlerinde oynayabilirsin elin alışmış olur Genişletmek için tıkla... Zaten oynuyorum.
shadroN29 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 140 8 Haziran 2020 #32 Hydro2K dedi: Zaten oynuyorum. Genişletmek için tıkla... daha fazla oynaman lazım o halde .d
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 8 Haziran 2020 #33 shadroN29 dedi: daha fazla oynaman lazım o halde .d Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunun üzerinden geldim zaten faceit oynayarak. Eski oyun yeteneğim aniden daha fazla üzerine koyarak geldi.
shadroN29 dedi: daha fazla oynaman lazım o halde .d Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunun üzerinden geldim zaten faceit oynayarak. Eski oyun yeteneğim aniden daha fazla üzerine koyarak geldi.
shadroN29 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 140 8 Haziran 2020 #34 Hydro2K dedi: Ben bu sorunun üzerinden geldim zaten faceit oynayarak. Eski oyun yeteneğim aniden daha fazla üzerine koyarak geldi. Genişletmek için tıkla... ne kadar çok oyun o kadar çok performans size katılıyorum
Hydro2K dedi: Ben bu sorunun üzerinden geldim zaten faceit oynayarak. Eski oyun yeteneğim aniden daha fazla üzerine koyarak geldi. Genişletmek için tıkla... ne kadar çok oyun o kadar çok performans size katılıyorum