CS:GO'da aniden PC kitleniyor

İşletim sistemi
Windows 10

Letyaga

Centipat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
59
Ölüm veya basit eğlencelerde sıkıntı olmuyor ama rekabetçi maça girdiğimde arada görüntü bozuluyor sonra tekrar geliyor veya aniden görüntü bozulması ile birlikte PC kitleniyor res atmadan düzelmiyor, çoklu CPU kullanımını kapadım ve bir maç girdim, son ellere kadar bir sorun yoktu son eller de tekrar aynı sorunu yaşadım. Ekran kartı driver güncel, bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca sıcaklık değerlerinde herhangi bir sıkıntı yok hepsi ideal sıcaklıklarda.
 
Doğrusu ben de aynı sorundan muzdaribim. Steam Destek'e yazdım. Ben çökme şeklinde ifade etmiştim. Bu sebeple benden bir kaç dosyayı paylaşmamı istediler. Bir gelişme olursa sizi haberdar ederim. Ve aynı şekilde sizin de gelişmeleri bildirmenizden mutlulluk duyarım.
 
Ölüm veya basit eğlencelerde sıkıntı olmuyor ama rekabetçi maça girdiğimde arada görüntü bozuluyor sonra tekrar geliyor veya aniden görüntü bozulması ile birlikte PC kilitleniyor res atmadan düzelmiyor, çoklu CPU kullanımını kapadım ve bir maç girdim, son ellere kadar bir sorun yoktu son eller de tekrar aynı sorunu yaşadım. Ekran kartı driver güncel, bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca sıcaklık değerlerinde herhangi bir sıkıntı yok hepsi ideal sıcaklıklarda.

Bir çözüm bulabildin mi?
 
Aynı sorun ile bir daha hiç karşılaşmadım. Çözüldü diyemem. Zira bu süreç içinde bilgisayar değiştirdim. Eski bilgisayarıın özellikleri i5 6500 işlemci ve AMD R5 230 ekran idi. Şuanda i5 1135G7 işlemcili bir dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bu bilgisayarda hiç karşılaşmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı