CS:GO'da artık güzel oynamıyorum

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Ekiple giriyoruz sürekli eskiden her maç ilk 3'ten çıkmıyordum ve çoğunlukla 1 oluyordum. Şimdi ise adam karşıma çıktığında vuramıyorum. Çok garip bir şey oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim falan kasmayın alakası yok bence. Ben Lem'im oyunda 1 ay boyunca Full her maçta ilk 3e girerken bazen o kadar berbat olabiliyorum ki. Sebebi bence tamamen psikolojik olarak kötü oynuyorum dediğinizden dolayı. İkinci sebep ise CS:GO'ya çok giriyorsanız bazen oyunda çok sıkılırsınız isteksiz olduğunuz için oynayasınız gelse bile oynayamazsınız.

Rahat oynaman gerekli eğer ki hırs yaparsan ya da rakibe sinirlenirsen oyundan düşersin bu da agresif davranıp oyunda ölmene sebep olur. Aim konuşmadığı yerde zeka konuşur moralim çok düşük olduğu zamanlarda bile sinsice oynayıp maç almışlığım var.
Rank fark etmeksizin bu dediğim işe yarar. Kaybedeceğim veya kazanacağım düşüncesi ile girme maça hiçbir zaman.

Hocaya görünün okuyup üflesin bir.

Gaben üflesin.

Aim Lab'de aim kasın hocam size ne olduğunu bilemeyiz.

Olur öyle arada, fazla oynamaya başlarsan ve atolye haritalarında bol bol antrenman yaparsan eski formuna dönersin.

Aim Lab gir ve tdm gir.

Bunlar çok sıkıyor. Zamanında her gün maça girmeden yapıyordum pek etki yaratmıyordu.

Rahat oynaman gerekli eğer ki hırs yaparsan ya da rakibe sinirlenirsen oyundan düşersin bu da agresif davranıp oyunda ölmene sebep olur. Aim konuşmadığı yerde zeka konuşur moralim çok düşük olduğu zamanlarda bile sinsice oynayıp maç almışlığım var.
Rank fark etmeksizin bu dediğim işe yarar. Kaybedeceğim veya kazanacağım düşüncesi ile girme maça hiçbir zaman.

Takım çok konuşuyor oyuna odaklanamıyoruz ondan kaynaklı olabilir.

Aim falan kasmayın alakası yok bence. Ben Lem'im oyunda 1 ay boyunca Full her maçta ilk 3E girerken bazen o kadar berbat olabiliyorum ki. Sebebi bence tamamen psikolojik olarak kötü oynuyorum dediğinizden dolayı. İkinci sebep ise CS:GO'ya çok giriyorsanız bazen oyunda çok sıkılırsınız isteksiz olduğunuz için oynayasınız gelse bile oynayamazsınız.

Eskiden adamları hissedebiliyordum çok rahat oynuyordum. Şimdi ise her yerden gelecek gibi hissediyorum odak noktam bölünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı