CS:GO'da avatarın üzerindeki renk CFG'de nasıl değiştirilir?

Gamer5

Attopat
CS:GO'da maç ararken avatarın üzerinde tercih edilen rengi değiştir yazan bir renk gözüküyor ya. Sanırım bu maç sırasında gözükeceğimiz rengi gösteriyor. Ben onu mesela sarı yapıyorum oyun içerisinden ama CFG'yi aktif edince o sarı rengi başka renge dönüyor. Kullandığım CFG'de bunun rengini değiştiren bir komut olmalı ki her seferinde değiştiriyor peki bu komutun adı nedir?
CFG'nin içinde, CFG'nin oyundaki sarı rengi başka renge dönüştüren diğer rengi direkt arattım ama bulamadım. Nedir acaba bu?

CS2'de yine böyle bir şey var mı acaba yani maç ararken avatarın üstündeki o renk? Eğer CS2'de yoksa boşuna uğraşmayayım şimdilik böyle takılırım.

O özellik hakkında bilgim yok fakat; sadece sizde renk değişirse, oyun içerisinde info da çok sıkıntı çekersiniz. Büyük ihtimal arkadaşlar ile girilirse diye özellik.

O özellik hakkında bilgim yok fakat; sadece sizde renk değişirse, oyun içerisinde info da çok sıkıntı çekersiniz. Büyük ihtimal arkadaşlar ile girilirse diye özellik.
Hocam arkadaşım yok rastgele giriyorum rekabetçi maçlarına. Şöyle durum, mesela ben yellow rengini seçtim diyelim, bana oyunda bazen nickim yerine rengimle yellow, yellow diye hitap ediyorlar. Bu rengi CFG'ye sabitlesem başka rengi ayarlayacağım ama beceremedim çünkü CFG aktif edince yine eski renge dönüyor :D
Böyle olunca da CFG aktif edince oyunda ayarlardan istediğim rengi tekrardan yapmam gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı