CS:GO'da ban yiyen hesabın numarasını başka hesaba girmek

kerimzkn

Centipat
Birkaç gün önce açtığım smurf hesap Overwatch'tan ban yedi. Steam Guard'a telefon numarası girmiştim. 20 gündür aktifti.
Başka bir hesap açtım, bu numaramı o hesaba girsem Steam Guard için o hesabım da ban yer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
A ile B'e Steam hesapları diyelim.

A hesabında "F" telefon numarası ekli diyelim.
B hesabında da "F" telefon numarası ekli.

İkisinin de VAC durumu temiz. Aynı anda tek bir telefon numarası (F) iki hesapta ekli.

A hesabı VAC yediğinde B hesabı da VAC yer.

A hesabındaki telefon numarası B hesabında ekli değil ise, sadece A hesabı VAC yer.

A hesabı VAC yedikten sonra telefon numarası B hesabına eklenirse B hesabı VAC yemez.

Ban yedikten sonra 3 ay içinde aynı telefon numaranı tekrar aktif edersen o hesabında VAC yer. 3 Ay geçtikten sonra kullanabilirsin bir problem çıkmaz. Geçmişte buna benzer konular mevcut.

Ban yedikten sonra 3 ay içinde aynı telefon numaranı tekrar aktif edersen o hesabında VAC yer. 3 Ay geçtikten sonra kullanabilirsin bir problem çıkmaz. Geçmişte buna benzer konular mevcut.
İlk defa duyuyorum.
@reptile Hocam bu konu hakkında bilginiz var mı?

Ban yedikten sonra 3 ay içinde aynı telefon numarasını tekrar aktif edersen o hesabın da VAC yer. 3 ay geçtikten sonra kullanabilirsin bir problem çıkmaz. Geçmişte buna benzer konular mevcut.

Eskiden yasaklama alan numaralara 3 ay kısıtlama uygulanıyordu. Bu süre zarfında numarayı zaten başka bir hesaba ekleyemiyordunuz. Dolayısıyla da ekleyemediğiniz bir numaradan dolayı VAC yasaklanması alma ihtimaliniz yoktu.

Günümüzde ise 3 ay kısıtlama süresi kaldırılmış durumda. Numaralar yasaklanma aldıktan sonra hemen farklı bir hesapta kullanılabilir.

VAC.png

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı