CS:GO'da haksız yere ban yiyen var mı?

Haksız ban vardır ve haksız ban yiyipte banı uzun bir süre kalkmayan hesaplar var.
Bu sitede bir arkadaşın arkadaşının hesabı ban yedikten sonra tam bir yıl sonra kalkmış banı. Adam ekran görüntülerini paylaştı.
Benim hesapta banlı 224 gündür Overwatch'tan. Hile kullanmamama ve çok kötü oynamama rağmen beni banladılar, tamam iyi oynarım, hileye şüphe uyandıracak vuruşlar yaparım o zaman buna aldanıp beni banlarsın, bunu anladık ama kalkıpta niye benim gibi neredeyse her rekabetçi oyununda sonuncu olan birini, önündeki arkası dönük adamı bile zor vuran birini banlarsın, amaç ne burda. Bir de diyorlar ki sizin görüntülerinizi izleyen profesyonel oyunculardır, o yüzden verilen overwatch banları haklıdır. Sonra da uzun süreler sonra bazı hesapların banlarını incelediklerinde ve banın hatalı yere verildiğini anladıklarında oyuncuya mesaj atıp kuru bir özür ile banınız kaldırıldı diye geçiştiriyorlar. Yani anlayacağın oyuncuları salak yerine koyuyorlar.
Şu haksız ban yoktur, varsa da kısa süre içinde açılır diyenlere inanma, onlar oyunu at gözlükleriyle oynadıkları için hiçbirşeyin farkında değiller. Çoğu haksız ban yiyen oyuncu zaten daha önce haksız bana inanmayanlardandı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı