CS:GO'da bana hile deniliyor

Saat boost basmadım, bunu kanıtlamam gerektiğini düşünmüyorum fakat size de neden yalan söyleyeyim ki?
CS:GO'yu 12 bin saat oynayan birisi gelip te arkadaşlar oyunda sürekli bana hile diyorlar ban yer miyim? diye bir konu açmaz. Ben yemiyorum böyle tiplemeleri hocam yani sıkmanıza gerek yok, saat boost basmış olduğunuzu kabul etseniz ne olacak ki?
 
Bak dostum. İnsan psikolojisini anlamak gerçekten yeri gelir çok basit olur. Hele ki CS:GO oynayan bir insanın psikolojisini çözmek. Üstelik MM. Yanlış anlama ama, bariz şekilde bir şeyleri sıktığını anladım. Şimdi böyle bir konu neden açılıyor anlamış değilim. Nedense kendini gizleme gereksinimi duyan insanlar bu yöntemleri seçiyor. Fakat bir yerde bayağı bir açık veriyor. Steam linkine baktım. 12K saat olan bir hesap. Bunu tahmin etmek hiç zor değil. Bu accountu satın almışsın ve yeni bir account :) CS:GO oyun istatiklerine baktığım zaman rankının Silver ile Nova 3 arası gidip geldiğini gördüm. "Bana hile diyorlar" dediğin acaba Valve'nin botları mı oluyor? 8 aydan bahsetmişsin ama bu account ile MM oynama sayısı az. KD ratio oranın inanılmaz kötü, üstelik Silver Nova arası ranklar için. Burada ki amacın nedir? Bu yaptığın hiç hoş değil;



Yeni account olmasına rağmen arkadaş listende oldukça fazla VAC Ban yemiş kişiler var. Her türlü çoklu account biri gibisin :) Bunun başka mantığı yok. Size iyi sallamalar.

CS:GO'yu 12 bin saat oynayan birisi gelip te arkadaşlar oyunda sürekli bana hile diyorlar ban yer miyim? Diye bir konu açmaz.

Sherlock Holmes olduğunuzu düşünmeye başladım.
 
CS:GO'yu 12 bin saat oynayan birisi gelip te arkadaşlar oyunda sürekli bana hile diyorlar ban yer miyim? diye bir konu açmaz.
10K saatimi JB'de geçirdim geri kalan oyunun çoğunu da yoldaşta arkadaşımla eğlencesine oynadım. Size neden yalan söyleyeyim?
 
Sherlock'luk bir şey yok, olay çok basit ve ben bu oyuna 8 senemi harcadım beni kandıramaz yani.
Kaç tane arkadaşımla konuşmak istersin 10K saat JB oynadığım hakkında? Seni neden kandırayım sen steam destek çalışanı mısın hile kullansam hile kullandım, ban yer miyim diye konu açardım burada. Eğer burada hile kullanmadım saat boost yok diyorsam kullanmamışımdır ve yoktur. Olay çok basit. Başarım hilesini maalesef çok önce yaptım 2-3 hafta önce başka bir konuda da pişmanlığımı dile getirmiştim. Başarım hilesi ile alakalı en ufak bir yasaklama tehditi bulunmuyor. Saat boost ile ilgili tehdit bulunup bulunmaması umurumda değil çünkü yapmadım. Neden bunları sana söylediğim hakkında hiç bir fikrim yok.

Sherlock Holmes ya da Freud olmaya bile gerek yok. Çözümlenmesi gereken şey çok basit. Neyse zaman harcamaya değmez, bırakın oynamaya devam etsin <3
2021den SS attım hala inanmadıysan "bırakın oynamaya devam etsin <3"
 
2021den SS attım hala inanmadıysan "bırakın oynamaya devam etsin <3"
Kardeşim artık şunu yapmayı sürdürme :) Hani akıl var mantık var. Burada elle tutulur bir şey hakkında konuşuyoruz. 135 win olan Nova 2 accountun var. MM de bile çok az sayıda maçın var. FACEIT desen daha az. 2019'da yorum yapılmış bir account'un elle tutulur yanını kanıtlaman benim söylediğim elle tutulur gerçekleri yalanlayamaz. Ki, senin ilk yorumundan tut, daha sonra ki yorumlarınıda düşünürsek tamamen tutarsız bir profilin var. 2019 yılına ait yorumlar bu gerçekleri değiştiremez. Çünkü hesap yakın zaman önce satın alınmış. Legit arkadaşların olduğu bir account bu :D Steam seviyeleri yüksek olan kişiler genelde güvenliğe önem verirler. Senin arkadaş listende VAC ban var oldukça hemde. Burada önyargıda yapmıyoruz inan yani. Senin yorumların ile bizim gördüğümüz şeyler birbirini tutmuyor. Gördüğümüz şeyleri görmeseydik sadece yazdığın şeyler üzerinden eleştirseydik o zaman önyargı olurdu, ama o yüzden istedim steam profilini önce, biraz emindim salladığına, ve bunu teyit etmek istedim profil linkini. Sık sık yapmam böyle şeyleri. Demek ki salladığın konusunda bayağı emin olmuşum. Şimdi artık bunu sürdürmeyi bırak, eğri oturup doğru konuşmalısın.
 

Geri
Yukarı