Ensaryilmaz
Hectopat
Daha fazla
Ben 1 sene kadar önce Steam üzerinden CS:GO'da 3 ay kadar hile kullandım ve banlandım. Bunu açık açık söylemekten çekinmiyorum çünkü 10 maçtan en az 7 sinin hile olduğuna emindim ve evet seçkin hesap maçlarında. Hile alınca tamamen emin oldum ki CS:GO'da hilesiz oyuncu yok gibi bir şey. Çünkü hile o kadar kapsamlı ki karşındaki hile mi, değil mi anlamanız çok çok kolay. Neyse lafı uzatmayayım, beni hile kullanmaya her maç karşıma gelen hileler teşvik etmişti o dönem. Ben de kullandım ve en son maçta karşı takımdaki herkes hile açınca ben ve takimimdaki diger oyuncular, ki onları tanımıyorum, yabanciydilar; hepimiz hileleri kökledik ve banlandik.
Şu an Steam CS:GO'da durum ne bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. Face It denen hilesiz bir ortam varmış, orada temiz temiz oyun oynamak istiyorum. Her nasilsa Valve'nin sağlayamadığı temiz ortami bunlar sağlamışlar, herkes çok methediyor. Ben banli Steam hesabimla bu Face It'de oyuna girebilir miyim yoksa sıfırdan bir hesap mi almam lazım?
Şu an Steam CS:GO'da durum ne bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. Face It denen hilesiz bir ortam varmış, orada temiz temiz oyun oynamak istiyorum. Her nasilsa Valve'nin sağlayamadığı temiz ortami bunlar sağlamışlar, herkes çok methediyor. Ben banli Steam hesabimla bu Face It'de oyuna girebilir miyim yoksa sıfırdan bir hesap mi almam lazım?
Son düzenleyen: Moderatör: