CS:GO'da bedava skin almak mümkün mü?

btnklm61

Hectopat
Daha fazla  
CS'de bedava skin alına biliyor mu? Para kazanıp katlamak, para kazanmak için değil, normal oyun içinde oynamak için. Siteler falan var, onlara giriyorum ama hep paralı kasalar var. Bilmiyorum herhalde bedava bir şey vermezler bize, eğer böyle bir durum varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

CS'de bedava skin alına biliyor mu? Para kazanıp katlamak, para kazanmak için değil, normal oyun içinde oynamak için. Siteler falan var, onlara giriyorum ama hep paralı kasalar var. Bilmiyorum herhalde bedava bir şey vermezler bize, eğer böyle bir durum varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Skin changer ile temple silahın dosyasını değiştirirsin sende skin gözükür diğerinde gözükmez.
Yani tam hile değildir fakat kullanmanı önermem. Beleş skin vardır bazı CS:GO kasa sitelerinde bedava haftalık veya günlük bedava kasa veriyordu.

Bedava veriyorlar da, adı üstünde bedava olduğu için pek değeri olmuyor. Böyle ücretsiz kasa açmana izin veren siteler var ama oyunda skin düşürmek dahi daha mantıklı.

Maç yaptığın zaman ve seviye atladığın zaman rastegele skin veriyor ama 10-20 kuruşluk. Ara sıra şansına göre değerli eşyalarda gelebilir ve bu maçlardan item düşme olayı sadece seviye atladığında olmuyor. Ara sıra şansına göre maç kazandığında kasalarda düşebiliyor. Kasaları topluluk pazarında satipucuz skinler alabilirsin. Sitelerinkine girme onların bedava skin verme olayı siteye 5-10 dolar yatırırsan (siteye göre değişiyor)her gün bedava skin veriyor.

Skin changer ile temple silahın dosyasını değiştirirsin sende skin gözükür diğerinde gözükmez.
Yani tam hile değildir fakat kullanmanı önermem. Beleş skin vardır bazı CS:GO kasa sitelerinde bedava haftalık veya günlük bedava kasa veriyordu.
Skinchanger hile olarak geçiyor VAC yedirttirme boş yere.

Yayıncılar bazı sitelerde bedava kasa açma imkanı tanıyor diye biliyorum. Yanlış bilgi vermeyeyim. Çok gereksiz ama ya para yatır, ya da oyunda skin düşsün daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı