CS:GO'da çıkarttığım bıçağı nasıl satarım?

Teo5138

Decapat
Daha fazla  
Bugün parçalanmış kasasından göçebe bıçağı - kızıl ağ ı çıkarttım ancak bu alım satım hakkında hiçbir fikrim yok topluluk pazarında 12-14 arası gösteriyor fiyatları ne şekilde satabilirim? :)

Eğer nakit paraya çevirmek istiyorsanız ByNoGame üzerinden satabilirsiniz. Tabii biraz komisyon alıyor, fakat başka çok bir seçenek yok. Her site, her sistem alıyor zaten.

Son düzenleme:
CS2 resmi olarak piyasaya çıktığı zaman fiyatlarda yukarıya doğru ilk ay çok oynama olacağını düşünüyorum.
Şu an acele etmeyin derim.

Nakit için %9 komisyon ile ByNoGame'den satabilirsiniz. Veya Skini Topluluk pazarında 2-3 uygun fiyata koyup sattıktan sonra istediğiniz oyunları almanız ve kalan parayı skine çevirip yine ByNoGame üzerinden satmanız mantıklı olur.

. Veya Skini Topluluk pazarında 2-3 uygun fiyata koyup sattıktan sonra istediğiniz oyunları almanız ve kalan parayı skine çevirip yine ByNoGame üzerinden satmanız mantıklı olur.
Hocam ilk boşta %15 sonra %9 komisyon yiyecek paranın yarısı gitti. Daha çok bilgili biri yardım edebilir ama en azından ItemSatış vs. veya yabancı sitelerden az komisyon ile satış gerçekleştirebilir.

Hocam ilk boşta %15 sonra %9 komisyon yiyecek paranın yarısı gitti. Daha çok bilgili biri yardım edebilir ama en azından ItemSatış vs. veya yabancı sitelerden az komisyon ile satış gerçekleştirebilir.
Hocam ilk başta %15 dediğiniz tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama eğer gerçekten öyle ise kötüymüş. Ben sadece %9 bynogame kendisi alıyor diye biliyordum.
Özellikle ByNoGame dememde bu cs item satış olayında en bilindik ve popüler olmasıydı. Bir sorunla Karşılaşınca hemen bir muhattap bulup iletişimede geçebiliyorsun.

Şahsen ben steamden oyun alacağım zaman bu siteden cs itemi alıp topluluk pazarında satıyorum. Örn daha geçen 4 tane tanesi 55 tl den USP-S | kabuk aldım. Şu an steamde satış fiyatı 67 tl. Skin başına 12 lira cebe iniyor. Toplamda 48 tl cash 🥸

Hocam ilk başta %15 dediğiniz tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama eğer gerçekten öyle ise kötüymüş. Ben sadece %9 bynogame kendisi alıyor diye biliyordum.
Özellikle ByNoGame dememde bu cs item satış olayında en bilindik ve popüler olmasıydı. Bir sorunla Karşılaşınca hemen bir muhattap bulup iletişimede geçebiliyorsun.

Şahsen ben steamden oyun alacağım zaman bu siteden cs itemi alıp topluluk pazarında satıyorum. Örn daha geçen 4 tane tanesi 55 tl den USP-S | kabuk aldım. Şu an steamde satış fiyatı 67 tl. Skin başına 12 lira cebe iniyor. Toplamda 48 tl cash 🥸
Hocam steam kendi oyunlarının pazarında (cs dota falan) %15 komisyon alır. Farklı oyunların pazarında (rust falan) %5 komisyon alır.

CS2 resmi olarak piyasaya çıktığı zaman fiyatlarda yukarıya doğru ilk ay çok oynama olacağını düşünüyorum.
Şu an acele etmeyin derim.

Nakit için %9 komisyon ile ByNoGame'den satabilirsiniz. Veya skini topluluk pazarında 2-3 uygun fiyata koyup sattıktan sonra istediğiniz oyunları almanız ve kalan parayı skine çevirip yine ByNoGame üzerinden satmanız mantıklı olur.

Anladım ya ben parayı nakite çevireceğim ama dediğiniz gibi beklemek mantıklı

Hocam ilk boşta %15 sonra %9 komisyon yiyecek paranın yarısı gitti. Daha çok bilgili biri yardım edebilir ama en azından İtemsatış vs. veya yabancı sitelerden az komisyon ile satış gerçekleştirebilir.

Hocam anladım yani 10 civarı komisyonla yabancı sitelerden halledebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı