CS:GO'da çözünürlük önerisi

1683927344820.png

1000x1000 çözünürlük Cross'un olduğu yerden sıkacağım şimdi;

1683927360721.png

Şimdi ise 1920x1080

1683927395986.png

Gördüğün gibi cross aynı yerde

1683927420931.png

Not: 1000x1000 buraya tam olarak geçmiyor SS aldığım uygulama yüzünden haberin olsun yani karakter aldığım SS'den daha büyük.

En rahat 1280x960 ya da 1280x1024.

FPS yüksek akıcı değil.
2 gün önce aynı sıkıntıyı çözdüm. Nvidia denetim masası 3d ayarlarını sıfırladım. Siyah ekran verdi pcyi restartladığımda sürücüsünü silmiştim geforce experience üzerinden indirdim düzeldi şu an 1 yıldır aldığım en iyi performansı alıyorum.

2 gün önce aynı sıkıntıyı çözdüm. NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarını sıfırladım. Siyah ekran verdi PC'yi restartladığımda sürücüsünü silmiştim GeForce Experience üzerinden indirdim düzeldi şu an 1 yıldır aldığım en iyi performansı alıyorum.

Nasıl sileceğim ve nasıl indireceğim detaylı anlatır mısın lütfen.

Nasıl sileceğim ve nasıl indireceğim detaylı anlatır mısın lütfen.
Bir sey daha aklima geldi , geforce experience üzerinden oyunun üstüne bas optimize et belki düzelir eger duzelmez ise Dediğim gibi nvidia denetim masasına gir 3d ayarlar kısmında varsayılana dön tarzı bir şey olmalı onu yaptıktan performans vs kalite kısmı var adını unuttum şu an bilirsin, onu performansa cevirdikten sonra siyah ekran verirse pcyi kapat elektriği tam kes sonra aç ve geforce experience üzerinden güncelleme varsa güncelle sürücünü , eğer siyah ekran vermezse oyuna girip dene , umarım sorunun çözülür:)

İşte şimdi yandık.

Bir şey daha aklima geldi, GeForce Experience üzerinden oyunun üstüne bas optimize et belki düzelir eger duzelmez ise dediğim gibi NVIDIA Denetim Masası'na gir 3D ayarlar kısmında varsayılana dön tarzı bir şey olmalı onu yaptıktan performans vs kalite kısmı var adını unuttum şu an bilirsin, onu performansa cevirdikten sonra siyah ekran verirse PC'yi kapat elektriği tam kes sonra aç ve GeForce Experience üzerinden güncelleme varsa güncelle sürücünü, eğer siyah ekran vermezse oyuna girip dene, umarım sorunun çözülür:)

CRU ile çözdüm teşekkürler ve galiba 1000x1000 de kullanacağım galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı