CS:GO'da durduk yere VAC ban yedim

Geçmiş olsun hileci kardeşim 6 yıl oldu vac yemeyen biri olarak arkada "hile" hariç çalışmayan program olmadı. Skinlerin için üzüldüm.

Geçmiş olsun hileci kardeşim 6 yıl oldu VAC yemeyen biri olarak arkada "hile" hariç çalışmayan program olmadı. Skinlerin için üzüldüm.

Hile kullansam niye buraya bunu yazıp kendimi rezil edeyim? Hile kullanmadım, bir şey yapmadım. Zaten daha bu ay format atım PC'ye hile falan da yoktu yani.

Ya kral hile kullansam niye buraya bunu yazıp kendimi rezil ediyim hile kullanmadım bir şey yapmadım zaten daha bu ay format atım PC'ye hile falanda yoktu yani.

Aga sana söyliyorum sebebini idle Manager CS:GO ban sebebi muhtemelen o açıkken CS girmişsindir ban yemişsindir.

Neredeyse aynı şeyleri yaşamıştım. Skinlerimi dizdim prime aldım derken 1 hafta sonra VAC ban yemiştim. Muhtemelen 3. parti bir yazılım VAC dalgasına yakalandı. Hile kullanmadığımdan da eminim.
Steam desteğe ticket attım, itiraz ettim ama 761 gündür banlıyım. Yani VAC banların açılması çok nadir bir durum. Bilgisayara format atıp yeni hesaba cs aldım hala sıkıntısız oynuyorum. Sana tavsiyem eğer tekrar prime almayı düşünüyorsan bilgisayarına format atman ve bir daha 3. parti bir yazılım kullanmaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…