CS:GO'da eğilmeler arasında animasyon mu var?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, yeni bir klavye aldım. Fnatic ministreak adında bir klavye bu. Klavyede bir şey dikkatimi çekti, CS:GO'da arka arkaya ping olmadan eğiliyorum. Sanki 2-3 kez basmamdan sonra karakterim yavaşlıyor, tuş mu geç algılıyor, çözemedim. Kaç yıllık CS oyuncusuyum, yeni fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Bu durum normal mi, klavyeyle mi alakalı?

Merhaba arkadaşlar, yeni bir klavye aldım. Fnatic ministreak adında bir klavye bu. Klavyede bir şey dikkatimi çekti, CS:GO'da arka arkaya ping olmadan eğiliyorum. Sanki 2-3 kez basmamdan sonra karakterim yavaşlıyor, tuş mu geç algılıyor, çözemedim. Kaç yıllık CS oyuncusuyum, yeni fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Bu durum normal mi, klavyeyle mi alakalı?

Oyunun kendi mekaniği birkaç kez eğilince bir sonraki eğilmesi yavaş oluyor.

Benim bildiğim kadarıyla yürürken eğilme, dururken eğilmek zıplarken eğilmek arasında küçük bir animasyon farkı var ondan öyle gelmiş olabilir.

CS'de zaten sürekli CTRL spamlayamiyosun birkaç defa bastıktan sonra dediğin gibi yavaşlıyor. Oyunun kendisi öyle.

Evet dediği gibi art arda yaparsan öyle oluyor, ya da öyle gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla yürürken eğilme, dururken eğilmek zıplarken eğilmek arasında küçük bir animasyon farkı var ondan öyle gelmiş olabilir.

Hocam tam aradığım cevap bu arkadaşlarda söylemiş ama sizin detaylı anlatımınızdan dolayı bende diyorum kaç yıllık oynadığım oyunda nasıl oluyor bu diyordum çok teşekkürler.

Hocam tam aradığım cevap bu arkadaşlarda söylemiş ama sizin detaylı anlatımınızdan dolayı bende diyorum kaç yıllık oynadığım oyunda nasıl oluyor bu diyordum çok teşekkürler.
yürürken biraz daha hızlı eğiliyor yerinde otururken daha yavaş eğiliyor ve zıplarken eğilirken sanki animasyon yok gibi mi geliyor :D

Yürürken biraz daha hızlı eğiliyor yerinde otururken daha yavaş eğiliyor ve zıplarken eğilirken sanki animasyon yok gibi mi geliyor :D

Aynen öyle hocam 4-5 k saatim olduğu oyunda bunu bilmemek utandırdı teşekkürler.

Valorant'ta yok o özellik adam otura kalka vuruyor seni feci sinir bozucu olay. CS yıllar önce düşünmüş kaldırmış art arda eğilemiyorsunuz.

Evet hocam düşündümde karşı taraf için gerçekten güzel bir özellik.

Aynen öyle hocam 4-5 k saatim olduğu oyunda bunu bilmemek utandırdı teşekkürler.

Evet hocam düşündümde karşı taraf için gerçekten güzel bir özellik.
bende sen konuyu açmasan çok kafama takmıyordum ama oyun oynarken ''aga ben niye yerimde eğilirken daha yavaş eğiliyom'' diye düşünmüyorda değildim
Hayır hocam art arda eğilme spamladığınızda oyun izin vermiyor ve yavaş eğiliyorsunuz.
mekanik olarak demiyorum hissiyat olarak diyorum arkadaşta öyle kast etmiş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00