Razer BlackShark V3 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan MAHOA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 157
Eminim kötü değildir ama eleştirilen kısım V2 Pro arasında bu kadar fiyat farkı olmasını gerektiren bir şey yok. Yanında dijital DAC falan verse anlarım ama bence çok fazla. Üstelik mikrofon son hali V2 Pro'dan yine geride kalıyor. Adamlar öyle bir mikrofon yapmışlar keşke aynısını koysalarmış.
Aktif Gürültü Önleme (ANC) fiyatta belirleyici etken olmuş olabilir.

Elimde halihazırda Logitech G PRO X mevcut. Son zamanlarda sol taraftan gelen seslerde bariz azalma var, ara ara yükseliyor ara ara düşüyor ve bu durum benim rekabetçi oyun deneyimimi olumsuz yönde etkiliyor. Bu yüzden Razer ürününe bir şans vermek istiyorum.
1. Klavyem ve farem Razer olduğundan, her donanımı tek programdan kontrol etme avantajını da kullanmak istememden ve sonunda kablosuz bir kulaklık deneyimi elde etmek istediğimden dolayı bu kulaklığı tavsiye eder misiniz?
2. BlackShark V2 Pro'ya göre artıları ve eksileri nelerdir?

Özellikle deneyimleyebilen kullanıcılardan yorum bekliyorum.

Bütçe belirtmiyorum, ürün fiyatına değecek ise vermeye razıyım. Sürekli ürün değiştiren biri değilim. Aldığım ürünün kaliteli olmasına ve ömürlük olmasına önem veriyorum.

Buradaki fiyati ile hayir. Logitech Astro A50 X ile karsilastirdim frekans tepkilesini ve bayağı gerisinde kalıyor hala biraz mid eksiği ve aşırı fazla tizz mevcut, fakat midlerinde yine de duzelme var ve boğuk bass sorununu halletmisler gibi, V2 Pro'ya kıyasla.

Ben yine de Astro A50X alirdim hem ses sürücüsü de daha iyi. V3 Pro kotu kulaklık değil mentede sorunu çozulmus ve ANC var fakat TR fiyati ile asla alinmaz, ya ucuzdan Nova Pro'ya da Astro a50x/gen5 al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı