CS:GO'da fake kasa şakası nasıl yapılır?

z0diaq

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'da gezerken böyle bir video gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende arkadaşlarıma bu şekilde şaka yapmak istiyorum, bunu yaparsam ban yer miyim?
Ve bu uygulama nedir nasıl çalışır?

Son düzenleme:
YouTube'da gezerken böyle bir video gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende arkadaşlarıma bu şekilde şaka yapmak istiyorum, bunu yaparsam ban yer miyim?
Ve bu uygulama nedir nasıl çalışır?

Hocam o fixlendi, artık öyle bir şey çalışmıyor.

Hocam şimdi fark ettim video daha yeni atılmış?

Hocam eskiden öyle bir şey vardı. Konsol'dan bir komut girdiğinizde, silah çıkarmış gibi gösteriyordu. Bu güncelleme ile fixlendi, şaka yapmanın maalesef yolu yok.

Yani bir 15 gün olmuş.

Videonun linki bozuk sanırım tekrar atabilir misiniz?

-insecure ile ban yemezsin deniliyor ama yine de riske atmaya gerek yok bence, yeni hesap açıp orada kullanabilirsin. Videoda kullandığı uygulama hileyi CS:GO'ya enjekte etmeye yarıyor. Inventory Changer özelliği olan ya da sadece Inventory Changer olan bir hile bulman lazım böyle bir şaka yapmak istersen.

Hocam illa böyle istiyorsanız bilmiyorum fakat arkadaşınızla özel oyundayken ben bir kasa açayım deyip bir komut var o komutu konsola yazarsanız kasadan skin çıkarmış gibi chate yazar;
Örnek: Ahmet Karambit Lore çıkardı gibi.
Özet:Normalde oyundayken kasa açtığınızda chate mesaj gidiyor yani bu komutu yazdığınızda chate o kasadan skin çıkarma mesajı gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı