Hocam Windows 10 Pro'dan Windows 8.1 veya 7'ye geri dönmeniz birazda olsa FPS inizi arttırabilir.
Hocam Windows 10 Pro'dan Windows 8.1 veya 7'ye geri dönmeniz birazda olsa FPS inizi arttırabilir.
Nasıl dönerim Windows 7'ye?
öncelikle teşekkür derim sorumu cevapladığın için benim ekran kartım en fazla win 8.1 destekliyor win 8.1 geçsem ve ekran kartı ayarlarını yapsam nasıl olur?Hocam Windows 10 Pro'dan Windows 8.1 veya 7'ye geri dönmeniz birazda olsa FPS inizi arttırabilir.
uyarın için teşekkürlerKardeşim öncelikle o fotoğrafı sil silebiliyorsan çünkü ürün lisansı gözükmüş.
RAM arttırabilirsin.
YouTube'daki videolara göz atabilirsin.
Quick CPU indir kesinlikle tavsiye ederim.
Öncelikle teşekkür derim sorumu cevapladığın için benim ekran kartım en fazla Win 8.1 destekliyor Win 8.1 geçsem ve ekran kartı ayarlarını yapsam nasıl olur?.
Uyarın için teşekkürler.
win 8.1 geçim yaniGüzel olur az da olsa FPS'iniz artar.
bildiğim kadarıyla en fazla 800x600 yapılıyor onu denediğim zaman oyunda 40 altında fps almıyorum ama çok pixsel oluyorÇözünürlüğü 640x480 yap. Görüntü kötüleşiyor ama oynamaya engel değil. Ayrıca Win 7'ye dönerse aman aman fark olmaz boşuna uğraşmaya değmez gibi. En az 2 GB daha RAM takın yolunuza bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.