CS:GO'da FPS limitin altında kalıyor

Makaleler
4
Daha fazla  
CS:GO'da "fps_max 400" komutu yazılıyken FPS'im 400'e ulaşmıyordu, 350 civarlarında dalgalanarak geziyordu. Aynı şekilde Aim Lab'te de 300 FPS limiti varken 290'da kalıyordu. "fps_max 0" yazdığımda FPS 800 civarlarına kadar çıkabiliyordu.
BIOS ayarlarını değiştirdim, format attım. Değişen hiçbir şey olmadı.

Corsair iCUE ve Razer Synapse yazılımını kurdum, sevmediğim için kullanmıyordum ekipmanların yazılımlarını.
Bunları kurduktan sonra sorun tamamen çözüldü. CS:GO'da 400 FPS, Aim Lab'te 299 FPS alabiliyorum sabit.

Bu iki yazılımdan birisi çözdü ama hangisi bilmiyorum.
Corsair'de kullandıklarım: Klavye ve RGB RAM.
Razer'da kullandığım: Kulaklık.

Ryzen 5 5600.
MSI B450 Tomahawk Max.
2x16 Corsair Vengeance Pro RGB.
RX 5700 XT.

Sistem acaba darboğaz mı yiyor diye düşündüm öyle bir sistem değil ki bir de 800 FPS veremez zaten sistem testinde 300 civarlarında seyrediyor.

Sistem acaba darboğaz mı yiyor diye düşündüm öyle bir sistem değil ki bir de 800 FPS veremez zaten sistem testinde 300 civarlarında seyrediyor.
Oynarken 500 FPS civarında geziyor. Bahsettiğim başlangıç yerinde sabit dururken aldığım FPS.

1683556299063.png

Basit eğlence moduna girdim daha fazla oyuncu olduğu için boş bir yere bakarak alabildim bu FPS'i.

Oynarken 500 FPS civarında geziyor. Bahsettiğim başlangıç yerinde sabit dururken aldığım FPS.

Eki Görüntüle 1771417

Basit eğlence moduna girdim daha fazla oyuncu olduğu için boş bir yere bakarak alabildim bu FPS'i.

Çözünürlük 1080p olarak söylüyorum boş bir yere bakınca zaten normalden yüksek FPS verir önemli olan biriyle fight atarkenki FPS.

Çözünürlük 1080p olarak söylüyorum boş bir yere bakınca zaten normalden yüksek FPS verir önemli olan biriyle fight atarkenki FPS.

Benim sorunum 800 FPS'e kadar çıkabildiğim yerde "fps_max 400" yazılıyken 400 FPS değil de 350 civarı FPS almamdı. Onu çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı