CS:GO'da FXAA acılmıyor

NoNAME5252

Hectopat
Daha fazla  
Yeni PC aldım ve FXAA acılmıyor. Ekran kartım AMD RX 570 8 GB. Ayarlarim AMD'nin önerdiği oyun ayarı ama CS ve PUBG'de teller, direkler, pencereler, silahlar, envanter, hareket ederken tırtıklanma oluyor ve CS:GO'da FXAA acamiyorum. AMD panelinden anlayan arkadaşlar varsa ayar onerirse sevinirim. Simdiden teşekkürler.

Çok fazla bir bilgim yok ancak Radeon ayarlarından ekran kartının iş yükünü bilgi işlemden ekran kartlarına çekersen belki FPS ve kenar yumuşatmada bir yardım olur. (Bilgi işlem mining içindir)

Oyundan açmayı denedin mi?

Denedim ama olmuyor direkt kapalı oluyor.

Çok fazla bir bilgim yok ancak Radeon ayarlarından ekran kartının iş yükünü bilgi işlemden ekran kartlarına çekersen belki FPS ve kenar yumuşatmada bir yardım olur. (bilgi işlem mining içindir)

Zaten oyle kullanıyorum ama yok ya sankı oyunun kenarlarını duzelmesını engelleyen bir şey var. Tum oyunalarda oluyor bu cok can sıkıcı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı