CS:GO'da haksız eşleştirme

Carven

Hectopat
Daha fazla  
Tek başıma CS:GO rekabetçi giriyorum ve hemen hemen her el resimdeki gibi insanlar geliyor, sıkıldım. Bunun çözümü yok mu? Ben mg insanlarla eşleşmek istiyorum. Kusura bakmayın, bilgisayarım çok kötü olduğundan en düşük ayarlarda oynamak zorundayım. FPS değerini görmek için kod yazmıştım da o kalmış ekran da ama yine de rakibin rankı gözüküyor.

20220414125517_1.jpg

Tek başıma CS:GO rekabetçi giriyorum ve hemen hemen her el resimdeki gibi insanlar geliyor, sıkıldım. Bunun çözümü yok mu? Ben mg insanlarla eşleşmek istiyorum. Kusura bakmayın, bilgisayarım çok kötü olduğundan en düşük ayarlarda oynamak zorundayım. FPS değerini görmek için kod yazmıştım da o kalmış ekran da ama yine de rakibin rankı gözüküyor.

Eki Görüntüle 1359694
Korkulu rüyamdır, kurtulamazsınız.

CS'de ne düzgün işliyor ki? Adamlar hile yazılımı bile kullanmıyor, her taraf hileci kaynıyor.

Karşımdaki mal hile, herife monitörün nişangahını açıp sniper ile dürbünsüz ateş ediyorum diye bana hile hile diye ağlıyor :)

Eki Görüntüle 1359694
Bilgisayarın iyidir kötüdür, rankını biz yargılayamayız ama ne olursa olsun hep böyle adaletsiz bir eşleştirme var. Maalesef böylede adaletsizlikler yaşamaya devam edeceksin. :(

Çok enteresan, arada Nuke, Agent gibi az girilen haritalarda oynayınca bana da böyle oluyor da çok sırıtmıyorlar. 😂

Gördüğüm bir hileci arkadaştan bahsedeceğim. 600 level steam hesabına sahip, csgostats verilerinde oynadığı yaklaşık 800 maçtan sadece 2 tanesini kaybetmiş. Maçları incelediğim zaman global eloda karşısına bir tane global gelmemiş arkadaşın. Hep silver, nova, keleş ranklarında oyuncularla karşılaşmış. Muhtemelen eşleştirme sistemiyle alakalı bir yazılım da mevcut oyunda.

Hile olduğunu nereden biliyorsun diye sorarsanız zamanında utanmadan kullandığı yazılımın ekran görüntülerini toplulukta paylaşıp yorum, ödül bot atıp en önlerde gözükmesini sağlıyordu ve Valve görmüyordu tabi böyle şeyleri.

Bahsettiğim kişinin ekran görüntüsü zamanında Technopat'ta konu açmıştım oradan buldum. Kendi profilinden kaldırmış. Csgostats profilini de gizlemiş artık gözükmüyor.

1649955717751.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı