CS:GO'da haksız yere ban yedim

Eiesenhower

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar oyunda hiçbir şekilde hile vs kullanmadım 1200 saat boyunca. Bugün akşam maç attıktan sonra "parti üyenizde hile tespit edildi, siz de cezalandırlacaksınız" diye bildirim geldi neyse yeni maç girdim sıkıntısız oynadım, ikinci kez maça girdikten sonra bir anda oyundan attı ve profilime bakınca soldaki yazıyı gördüm oyun içinden “owerwatch tarafından - oldukça hatalı.”yazıyor ama hayatımda hile vs kullanmadım. Ben buna nasıl itiraz edeibilirim.

1645742121234.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunda hiçbir şekilde hile vs kullanmadım 1200 saat boyunca. Bugün akşam maç attıktan sonra "parti üyenizde hile tespit edildi, siz de cezalandırlacaksınız" diye bildirim geldi neyse yeni maç girdim sıkıntısız oynadım, ikinci kez maça girdikten sonra bir anda oyundan attı ve profilime bakınca soldaki yazıyı gördüm oyun içinden “owerwatch tarafından - oldukça hatalı.”yazıyor ama hayatımda hile vs kullanmadım. Ben buna nasıl itiraz edeibilirim.

Eki Görüntüle 1315227

Kendi bilgisayarından başka bir kişinin steamına girip CS:GO oynadın mı?

Kendi bilgisayarından başka bir kişinin steamına girip CS:GO oynadın mı?
Evet, abimin proıfilinden oynadım ara sıra ama o da temiz yani 1k sı falan var
Sürekli oynadığınız biri var mı?
Hayır bir takım arkadaşım yok ama 1ay önce bir kaç kez oyundan çıktığım için güven faktörüm düştü ve karşıma sürekli hileler geldi ara sıra da benim takımıma hile geldiği oldu.
Overwatch bana itiraz edilebiliyordu. Muhtemelen takımında hile olan kişinin imkansız infolarına uyup adamları vurdun, overwatch yapanlar da bu adamın infosu yoktu diyip wallhack işaretlemiştir.
Nerden itiraz edebilirim ? Hiçbir şekilde hile kullanmadım haksız yere VAC ban yemek istemiyorum
Hile kulanan bir arkadaşınla girip info alıp sen vuruyorsan ow yapan kişi otomatik senı wh vs zannedip şak göndermiş olabilir.

Ow banlar açılıyor diye biliyorum.
Hayır öyle bir şey olmadı.
Sırf bu yüzden Cs:Go oynamıyorum yemin ederim, oynamak istiyorum ama böyle profilde kara leke gibi bir yazı olur korkusu ile açıp oynamıyorum hiç bir zaman.
Sanırım sonradan kalkacak bu yazı, temiz olduğum anlaşılırsa doğru mu ?

Son düzenleme:
Evet, abimin proıfilinden oynadım ara sıra ama o da temiz yani 1K sı falan var.

Hayır bir takım arkadaşım yok ama 1ay önce birkaç kez oyundan çıktığım için güven faktörüm düştü ve karşıma sürekli hileler geldi ara sıra da benim takımıma hile geldiği oldu.

Nereden itiraz edebilirim? Hiçbir şekilde hile kullanmadım haksız yere VAC ban yemek istemiyorum.

Hayır öyle bir şey olmadı.

Sanırım sonradan kalkacak bu yazı, temiz olduğum anlaşılırsa doğru mu?

Abinin hesabı VAC ban yedi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı