CS:GO'da haksız yere ban yedim

Yani aklıma gelen tek şey oyun içinde küfür etmek. Son zamanlarda oyundan çıktığım vs için 2 saat vs ban yedim o yüzden son 1 aydır hep hileler denk geliyordu onlara bayağı bir küfür etmişliğim vardı ama ona da alakası yok diyorsunuz, kafayı yiyeceğim gitti hesap.

Geçmiş olsun hocam yapacak bir şey yok ben russlara ne varsa söylüyom, söylediğim içinde report yiyip mute yemiştim.

Hocam şimdi şöyle bakalım, ilk önce raporlanmışsınız. Daha sonra Overwatch incelemesine düşmüşsünüz ve suçlu bulunmuşsunuz, ilk etapta Overwatch banı yemişsiniz, buraya kadar tamamız. Daha sonra VAC tarafından, 3.parti yazılım tespit edilerek, banınız kalıcı hale dönüştürülmüş.

Yani bu adımları izlediğimiz zaman, daha önce hile veyahut 3.parti bir yazılım kullandığınız tespit edilmiş. Bu sadece hile değil, Skinchanger olur vs. gibi yazılımlarda olabilir.

Ek olarak ekliyim, oyunda artık hakaret içerikli konuşmalara mute banı veriliyor. Yani VAC ban sebebi değil.
Skinchanger nedir hocam ? Kullandığım bütün yazılımlar bunlar

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    2,4 MB · Görüntüleme: 50
Skinchanger: CS pazarda satılan skinleri ya da madalyaları bedava kulanmana ama karşı takım ve sizin takımdakiler göremıyor.
Yok hocam, öyle bir şey de yapmadım yani oyuna dair pazarda olsun başarımda vs olsun hiçbir yazılım kullanmadım.
Oyunda paralı skinleri, sadece sizin göreceğiniz şekilde istediğiniz skinleri seçmenize yarayan bir 3.parti yazılım.
Yani illegal diye sırf korsan sitelerden film bile izlemeyen adamım bu tür şeyler kullanmadım
Ben nasıl bu valveye ticket vs atablirim ?

Yani illegal diye sırf korsan sitelerden film bile izlemeyen adamım bu tür şeyler kullanmadım
Ben nasıl bu valveye ticket vs atablirim ?
Overwatch banı olsaydı ticket atma şansınız vardı fakat VAC bana itiraz edilmiyor.

Steam: VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Overwatch banı olsaydı ticket atma şansınız vardı fakat VAC bana itiraz edilmiyor.

Steam: VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.
Yani beklemekten başka çarem yok...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı