CS:GO'da haksız yere ban yedim

Ya kardeşim, hile kullansam ban yiyeceğimi bilirim, niye buraya gelip "hile kullanmadım" yazayım elime n geçecek. Yahu adamı zorla zan altında bırakıyorsunuz. 1200 saatim var niye riske atayım çok hile kullanacak olsam smurf bir hesap açar orada kullanırım. Zoruma giden bu kadar hileli oyuncu varken benim ban yemem.

Dostum, hile açmak ısteyen her hesapta açar ama ow bandan VAC bana donüşmüş PC de 3. yazılım oldugu için AC bun algılamış ve VAC bannı şak diye yapışıtrmış kısaca geçmiş olsun yapacak bir şey yok Steam destek ılgılenmiyor. VAC konusunda.
Ya kardeşim, hile kullansam ban yiyeceğimi bilirim, niye buraya gelip "Hile kullanmadım" yazayım elime n geçecek. Yahu adamı zorla zan altında bırakıyorsunuz. 1200 saatim var niye riske atayım çok hile kullanacak olsam smurf bir hesap açar orada kullanırım. Zoruma giden bu kadar hileli oyuncu varken benim ban yemem

Sizde haklısınız ama %100 kısmı hatalı dostum. %100 olsaydı benim şu an ban yememek gerekirdi. Yazık yani o kadar saat verdim oyuna hepsi çöpe gitti. Aklıma hgelen tek şey küfürden dolayı ban yediğim, bununlar bir alakası olabilir mi?

Alakası olmaz Küfürden dolayı yediysen Mute yersin takım arkdaşına sıkıp vs. 90 gün ban yersin PCinde 3. yazılım bulmuş illa hile değil başka şeylerde olabilir AC te VAC'ı koymuş.

Sizde haklısınız ama %100 kısmı hatalı dostum. %100 olsaydı benim şu an ban yememek gerekirdi. Yazık yani o kadar saat verdim oyuna hepsi çöpe gitti.
Şimdi şöyle bir durum var, tabii ki hile açmamış olabilirsiniz fakat başka bir bilgisayarda veya hile kullanılmış kalıntılı bir bilgisayarda kendi hesabınız ile oynayıp, report yediyseniz incelemeye düşerseniz yine hile kullanmış gibi banlanma şansınız var.

Yani illa sizin kendi bilgisayarınızda hile kalıntıları olmasına gerek yok. %100 deme sebebim VAC ban 3.parti yazılımların tespit edildiği son noktadır. Oyuncu ve hile sayısı fazla olduğu için inceleme ve VAC banlar geç geliyor. Yani illa yakın tarih olarak düşünmeyin, bundan 3 ay önce başka bir bilgisayarda oynamışta olabilirsiniz.

Dostum, hile açmak ısteyen her hesapta açar ama ow bandan VAC bana donüşmüş PC de 3. yazılım oldugu için AC bun algılamış ve VAC bannı şak diye yapışıtrmış kısaca geçmiş olsun yapacak bir şey yok Steam destek ılgılenmiyor. VAC konusunda.

Alakası olmaz Küfürden dolayı yediysen Mute yersin takım arkdaşına sıkıp vs. 90 gün ban yersin PCinde 3. yazılım bulmuş illa hile değil başka şeylerde olabilir AC te VAC'ı koymuş.
Hocam kesinlike hile poragramı kullanmadım acaba pc de virüs tarzı ya da kullandığım herhangi bır uygulama vs mi sorun oluşturdu

Hocam kesinlike hile poragramı kullanmadım acaba pc de virüs tarzı ya da kullandığım herhangi bır uygulama vs mi sorun oluşturdu
Hiç internet kafe gibi yerlerde hesabına giriş yaptın mı? Ya da hesabın çalındı mı?

Şimdi şöyle bir durum var, tabii ki hile açmamış olabilirsiniz fakat başka bir bilgisayarda veya hile kullanılmış kalıntılı bir bilgisayarda kendi hesabınız ile oynayıp, report yediyseniz incelemeye düşerseniz yine hile kullanmış gibi banlanma şansınız var.

Yani illa sizin kendi bilgisayarınızda hile kalıntıları olmasına gerek yok. %100 deme sebebim VAC ban 3.parti yazılımların tespit edildiği son noktadır. Oyuncu ve hile sayısı fazla olduğu için inceleme ve VAC banlar geç geliyor. Yani illa yakın tarih olarak düşünmeyin, bundan 3 ay önce başka bir bilgisayarda oynamışta olabilirsiniz.
Hocam çok haklısınız her ihtinalı değerlendiriyorum ama yok işte sadece bu pc de bu oyunu oynadım kafam almıyor ya

Hiç internet kafe gibi yerlerde hesabına giriş yaptın mı? Ya da hesabın çalındı mı?
Hayır sadece bu pc de bu oyunu oynadım arada sırada abimin hesapta bu pc oynadığım oldu ama o da hiç ban vs yemedi daha önce
Hesapını hiç internet kafede ya da başka yerlerde girdin mi? Girdiysen o PC de hile açandan dolayı yemişsindir.
Yok hocam sürekli evdeydeyim bu pc de oynadım, hesap hareketlerine vs bakıcam ama çalınmışta olamaz steam guard ile kullanıyordum

Hayır sadece bu PC de bu oyunu oynadım arada sırada abimin hesapta bu PC oynadığım oldu ama o da hiç ban vs yemedi daha önce

Yok hocam sürekli evdeydeyim bu PC de oynadım, hesap hareketlerine vs bakacağım ama çalınmışta olamaz Steam Guard ile kullanıyordum

Hmm.

Hayır sadece bu pc de bu oyunu oynadım arada sırada abimin hesapta bu pc oynadığım oldu ama o da hiç ban vs yemedi daha önce

Yok hocam sürekli evdeydeyim bu pc de oynadım, hesap hareketlerine vs bakıcam ama çalınmışta olamaz steam guard ile kullanıyordum
Hocam şimdi şöyle bakalım, ilk önce raporlanmışsınız. Daha sonra Overwatch incelemesine düşmüşsünüz ve suçlu bulunmuşsunuz, ilk etapta Overwatch banı yemişsiniz, buraya kadar tamamız. Daha sonra VAC tarafından, 3.parti yazılım tespit edilerek, banınız kalıcı hale dönüştürülmüş.

Yani bu adımları izlediğimiz zaman, daha önce hile veyahut 3.parti bir yazılım kullandığınız tespit edilmiş. Bu sadece hile değil, Skinchanger olur vs. gibi yazılımlarda olabilir.

Ek olarak ekliyim, oyunda artık hakaret içerikli konuşmalara mute banı veriliyor. Yani VAC ban sebebi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı