CS:GO'da haksız yere ban yedim

Geçmiş olsun hocam yapacak bir şey yok ben russlara ne varsa söylüyom, söylediğim içinde report yiyip mute yemiştim.

Skinchanger nedir hocam ? Kullandığım bütün yazılımlar bunlar

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    2,4 MB · Görüntüleme: 50
Skinchanger nedir hocam? Kullandığım bütün yazılımlar bunlar

Skinchanger: CS pazarda satılan skinleri ya da madalyaları bedava kulanmana ama karşı takım ve sizin takımdakiler göremıyor.

Skinchanger: CS pazarda satılan skinleri ya da madalyaları bedava kulanmana ama karşı takım ve sizin takımdakiler göremıyor.
Yok hocam, öyle bir şey de yapmadım yani oyuna dair pazarda olsun başarımda vs olsun hiçbir yazılım kullanmadım.
Oyunda paralı skinleri, sadece sizin göreceğiniz şekilde istediğiniz skinleri seçmenize yarayan bir 3.parti yazılım.
Yani illegal diye sırf korsan sitelerden film bile izlemeyen adamım bu tür şeyler kullanmadım
Ben nasıl bu valveye ticket vs atablirim ?

Yani illegal diye sırf korsan sitelerden film bile izlemeyen adamım bu tür şeyler kullanmadım
Ben nasıl bu valveye ticket vs atablirim ?
Overwatch banı olsaydı ticket atma şansınız vardı fakat VAC bana itiraz edilmiyor.

Steam: VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Yani beklemekten başka çarem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…