CS:GO'da Haksız Yere Banlananlar

ozd4s

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
CS:GO ve Valve iyice sapıttı arkadaşlar. Bunlar n'apıyor böyle açıklayacak biri var mı ? Arkadaşlarımın çoğu VAC ban yemiş ve yemeye devam ediyorlar. Yaklaşık 1 saat önce Steam desteğe başvurdum cevap vermediler. Bu sorun ne zaman biticek bizim başımız ağrıyor şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle vac sizin oyununuzu izlemez. Vac programı zararlı dosya tespit ederse bunu hile
olarak algılar ve banlar. Bende bu yüzden PC'ye bir virüs bulaşıp vac banın da bunu zararlı bir dosya olarak algılayıp banladığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep haksız yere banlanırlar zaten. Haklı yere banlandık diyeni görmedim.

Öncelikle vac sizin oyununuzu izlemez. Vac programı zararlı dosya tespit ederse bunu hile
olarak algılar ve banlar.Bende bu yüzden pc ye bir virüs bulaşıp vac banın da bunu zararlı bir dosya olarak algılayıp banladığını düşünüyorum

VAC sistemi senin bilgisayarındaki virüslerle ilgilenmez. Oyun dosyalarında yapılan değişikliklere bakar.

Bir çok kişi gereksiz banlandığını savunuyor lakin hayatlarında 1 kez dahi hile yazılımlarını bulundurmuşlarsa banlanıyorlar. Makro ve scroll yazılımları kısacası oyun dışı harici yazılımlar fark edildiği an VAC affetmiyor.

Ne hikmetse csrk ve sirswagger hilesi tespit edildikten sonra VAC forumu Türk kullanıcıların konularıyla çoştu. Ücretli hileler tespit edilemez diyip çatır çutur kullandılar sonra valve çaktı alayına banı.

Alın size ücretli hile.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı