CS:GO'da haksız yere VAC ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var hocam olmasaydı ben ban yemezdim şu an hile falan hayatımda kullanmadım.

Maalesef yok. %100 eminim. Eğer oyun yasaklanması VAC yasağına dönüşüyorsa yasaklamanız onaylanmış demektir. Bunun aksine şimdiye kadar hiç rastlanmadı.

Benzer şeyleri iddia edenlerin bu zamana kadar yasaklanmaları hiç kaldırılmadı. Forumda konuları mevcut.

Tek sistemden hatalı yasaklama alabilirsiniz. Yalnız hem Overwatch hem de VAC yasaklanması aldıysanız hatalı olma ihtimali yok.

Maalesef yok. %100 eminim. Eğer oyun yasaklanması VAC yasağına dönüşüyorsa yasaklamanız onaylanmış demektir. Bunun aksine şimdiye kadar hiç rastlanmadı.
Yahu kullanmadım ben hile vs demekki varmış niye aileniz gibi bu sistemi savunuyorsunuz. Anlam veremiyorum. Hayır hile kullansam gelp buralarda yazıp elimi yormam

Bunu yeni öğrenmiştim öğrendiğim iyi oldu

@Eiesenhower

Birileri kullanmış işte. Kimin kullandığı ise fark etmiyor.

Ben size şimdiden yasaklamanın kaldırılmayacağını söyleyebilirim. Tabii dediğiniz gibi hem Overwatch hem de VAC yasaklanması aldıysanız.

Profil bağlantısını paylaşabilir misiniz? Sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa tabii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…