CS:GO'da hep rapor yiyorum

ROSD

Hectopat
Yer
istanbul/kartal
Evet hile kullanmıyorum, kullansam ağlamam zaten. 1.2K değerinde Steam hesabım var. Belki daha fazla. Seçkinim var. Girdiğim maçta sürekli beni rapor ediyorlar ve korkudan sadece 1 maç girebiliyorum Overwatch'a düşmemek için. Rankım MG2 resimde de gözüktüğü gibi.

ebfb93aa-999b-4b75-80d8-4302b9f0712b.jpg

(İsim ve resim sansürlü. Rozet olmayınca kesin hile, konu açmış yardım istiyor, bazı kişiler rapor botu basıp hesap gitmesin diye sansürlü girdiğim her maçta en az 2 rapor alıyorum.)
Adamlara (karşı takıma) diyorum hile değişim kardeşim, boş yere rapor atma diye. Adam bana rapor metnini atıyor. Örneğin: Şu kişi tarafından şu kişi raporlandı 181818823813.
Böyle oluyor diye biliyorum. Saçma sapan report yiyorum. Anama kadar küfür ediyorlar. Maç sonu sesli giriyorum, anlatıyorum, adam başlıyor saydırmaya. Ekran açıyorum Discord'dan, inanmıyorum kesin kapatmışsındır diye millet sülaleme küfür ediyor n. E yapacağım? Paranoyak olmuş millet.
Özellikle Türkler çok saydırıyor, küfür ediyor. Bana karşı ne yapmam lazım?

Bazen sıkıyorum smoke kapı arkası falan tarıyorum, şansa bala bazen adam ölüyor. Adam chatten yazıyor ki nice wh, sinirim bozuluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
yapabileceğiniz çok birşey yok hocam. overwatcha düşebilirsiniz belki ancak ban yerseniz haklı olduğunuzu kanıtlayıp açtırabilirsiniz.

Evet hile kullanmıyorum, kullansam ağlamam zaten. 1.2K değerinde Steam hesabım var. Belki daha fazla. Seçkinim var. Girdiğim maçta sürekli beni rapor ediyorlar ve korkudan sadece 1 maç girebiliyorum Overwatch'a düşmemek için. Rankım MG2 resimde de gözüktüğü gibi.

Eki Görüntüle 1724299

(İsim ve resim sansürlü. Rozet olmayınca kesin hile, konu açmış yardım istiyor, bazı kişiler rapor botu basıp hesap gitmesin diye sansürlü girdiğim her maçta en az 2 rapor alıyorum.)
Adamlara (karşı takıma) diyorum hile değişim kardeşim, boş yere rapor atma diye. Adam bana rapor metnini atıyor. Örneğin: Şu kişi tarafından şu kişi raporlandı 181818823813.
Böyle oluyor diye biliyorum. Saçma sapan report yiyorum. Anama kadar küfür ediyorlar. Maç sonu sesli giriyorum, anlatıyorum, adam başlıyor saydırmaya. Ekran açıyorum Discord'dan, inanmıyorum kesin kapatmışsındır diye millet sülaleme küfür ediyor n. E yapacağım? Paranoyak olmuş millet.
Özellikle Türkler çok saydırıyor, küfür ediyor. Bana karşı ne yapmam lazım?

Bazen sıkıyorum smoke kapı arkası falan tarıyorum, şansa bala bazen adam ölüyor. Adam chatten yazıyor ki nice wh, sinirim bozuluyor.
Mutele geç niye dert ettin ki. İstediği kadar rapor etsin bir şey olmaz zaten. İstediklerini yapabilirler, etkileşime dahi geçme bu tarz kişilerle :D Şahsen ben faceit level 9'dum ve mm için en az 50 100 kez global olmuşumdur ve bu tarz şeylere orada bile maruz kalıyorsun. Karşındakiler kötüyse ya da Türk ise bu çok doğal. Türkler olarak garip olduğumuzu düşünüyorum çünkü biri bizden iyiyse bunu asla kabullenemiyoruz. Ek bir bilgi olarak rapor botları en azından bedava olanlar çalışmıyor, dert etmeyin :D

Yapacak bir şey yok. Ow sistemi bana kalırsa çok kötü. Rus, Gold olan çocuklara yetkiyi veriyorlar. Önüne geleni banlıyor, az olsa da bu ihtimal var.

not: geçen arkadaşım ow ban yedi, vac bana dönüşmedi. Ticket attı açılır mı bilmiyorum. (hile kullanmadı.)

Eki Görüntüle 1724299

Özellikle türkler çok saydırıyor, küfür ediyor. Bana karşı ne yapmam lazım?

Raporlasalar hiçbir şey olmaz hile kullanmıyorsanız zaten kullanmıyorsunuz o zaman ban da yemezsin.

Düşük bir ihtimal yemen.

Hocam zaten hile değilseniz dert edecek bişey yok 24 saat içinde 11 defa yemezseniz OW ye düşmüyorsunuz zaten diye biliyorum. Hile değilseniz de zaten OW den ban yemezsiniz.

Hocam zaten hile değilseniz dert edecek bir şey yok 24 saat içinde 11 defa yemezseniz OW ye düşmüyorsunuz zaten diye biliyorum. Hile değilseniz de zaten OW den ban yemezsiniz.

Dediğiniz doğruda hocam ama OW kısmı biraz random. Çünkü, müfettişler bazen küçük veletler bazen de 500+ Win'i olan tecrübeli oyuncular oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı