CS:GO'da Hile Açan Kişiyi Raporlar Mısınız?

Bu adamı reportlar mısınız? Yemin ederim hile, videosu falan da var, only SSG oynuyor, ve hala banlanmadı 1 VAC yasaklaması diyor, CS:GO'da değil başka oyundan almış.
Şansa vurdu demeyin, wallbang vuruşları her round var, onların da videosu var bu yeter diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte CS nin özeti bu. Maalesef raporlasak da bir şey olmuyor dostum, koskoca YouTuberlar binlerce rapor attırdı millete yine Valve takmıyor.
Turnuvada hile açtı adam, turnuva adminleri hileyi tespit edip adamı kovdular ama Valve manuel olarak banlamadı bile. (Optic India Forsaken, word.exe)

Başarım hilesi yapmış, izlediğim o kısa videoda ise sövülecek insan kıvamına gelmiş bir Arizona Kertenkelesi gördüm. Raporlayacağım. Geçmiş olsun. Benim de daha deminki maçımda hile geldi bunun gibi.

CSGO işte bu ytuzden oynanılmaz durumda :D Tekrar söylüyorum piyasada daha iyi oyunlar var. Onlara yönelin. 2K saatim var bütün envanterimi satıp bende bıraktım. Çok rahatladım.
Bana da yardımcı olur musun? Toplamda yaklaşık 3500 saat oynadım sadece GO'yu. Bırakmam için ne yapayım? Arada 1.6 giriyorum. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı