Bu arada kesinlikle oyun motoru hileyi tespit etmiştir ve ban yersin geçmiş olsun öncelikle hesabında envanter varsa boşalt bir an önce. Oyunu komple kaldırıp yeniden kur yeni çarında ban yemesin. Hatta garanti olsun temiz bir format at
Umarım ban yersin ve tekrar oyun oynamazsın. Ve çok ilginç PUBG ile ilgili konu açan bir arkadaşa cevap vermiş bu arkadaş. Umarım hile yapmamışsındır gibisinden şaka gibi.
Bir de utanmadan böyle bir konu açmış. Yazıklar olsun size de.
Ayıp ettin. Özele gel IP'imi atayım direk.Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Hatadan dönmen olumlu bir şey olmuş. Sana daha iyi yardımcı olabilmem için steam linkini atabilir misin?
Prime değildim. Envanterim yoktu. HVH sunucusundayım.Temiz bir format atın oyunu tamamn silin yapmak istemiyorsanız denetim masısından hileyi bulun kaldırın yine oyunu silip tekrar yükleyin. Neden hile kullanma gereği duydunuz sorabilir miyim? Büyük ihtimalle VAC ban yersiniz ama yine de format ile oyunu tekrardsan kurun derim.
HVH Sunucusunda kimsenin birbirini şikayet etmesini düşünmüyorumÖncelikle inşallah VAC ban yersin diyorum.
En mantıklı şey format atmak. Ya da oyunu silip geri yüklemek. Arkadaşın dediği gibi büyük ihtimal VAC yersin zaten.
Başlığında kocaman HVH yazan serverdeyim. neden report yiyeyim? Ama normal oyuncularda vardı onların hakkına girdiğimi düşünüyorum. Fakat onların HVH sunucusunda ne işi vardı neyse...Kaçış yok yiyeceksin o banı umarım yapıştırırlar. Bir şekilde report yemişsindir.
HVH Sunucusu arkadaşlar ne işim var normal oyuncularla hack kapıştırılan serverler bunlar.Oyunlardaki en kötü ban sistemi CS:GO ama inş yer. Bunları trol mevzularından oyundan bıktık.
Öncelikle "tek" siz yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Hileyi Hack vs Hack sunucusunda kullandığım için pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Sinirlenip açmadım acaba hile nasıl diye merak ettim. Dediklerinizi tamamen uygulayacağı. İyi forumlar dilerim.Size bir şey demiyorum çok sinirlenip hile açmış olabilirsiniz.
İlk olarak denetim masası yardımı ile kaldırmaya çalışın.
Sonra CS:GO silin ve Malwarebytes programı ile tarama yapıp ve virüsleri silin.
Sonra hile açmamanız ve oyunu kurallarına göre oynamanız dileği ile CS:GO oyununu yeniden indirin.
En garanti yöntem format.
Tekrar hile açmamanız dileğiyle iyi günler.
İnşallah bir dahakine öyle olacaktır.Hiç indirmeseydiniz silmekle de uğraşmazdınız.
Ben orada dürüstlükten bahsetmiştim. Sizin için bir siteUmarım ban yersin ve tekrar oyun oynamazsın. Ve çok ilginç Pubg ile ilgili konu açan bir arkadaşa cevap vermiş bu arkadaş. Umarım hile yapmamışsındır gibisinden şaka gibi.
Envanterim yoktu. Prime değildim. Yazınızdan önce bir arkadaş bir program önerdi onu deneyeceğim. İyi Forumlar.Bu arada kesinlikle oyun motoru hileyi tespit etmiştir ve ban yersin geçmiş olsun öncelikle hesabında envanter varsa boşalt bir an önce. Oyunu komple kaldırıp yeniden kur yeni çarında ban yemesin. Hatta garanti olsun temiz bir format at
Yazıklar olsun bana da. Yorum yapmak yerine çözüm verseydiniz keşke? Aaa pardon konu şeklinde açmışım, soru şeklinde açsaydım çözüm yağdırırdınız.Bir de utanmadan böyle bir konu açmış. Yazıklar olsun size de.
Arkadaşım yaptı diye yalanlar boş cümlelerden ibaret. arkadaşları yaptıysa neden arkadaşları konu açmıyor%99,9 VAC yasağı alacaksınız gibime geliyor.
Bu arada arkadaş en azından hile kullandığını delikanlı gibi itiraf etmiş. Bazıları gibi türlü türlü yalanlar söyleyip haksız yere yasaklandım dememiş en azından.
Özele gelin IP atayım?Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Hatadan dönmen olumlu bir şey olmuş. Sana daha iyi yardımcı olabilmem için steam linkini atabilir misin?
İnşallah ban yersin ve CPU'un alev alarak kısa devre yapar.
Bu hile yapanlar yarın bir gün hakkımızı da gasp ederler. Fırsat bulunca evimize girip hırsızlık da yaparlar.
Hak yiyen hack yer.
VAC yiyeceksin orası ayrı bir konu. İkinci olarak bedava hilelerde Bitcoin mining işleri döndüğü için kesinlikle bir format atman şart.
Margarin abi sakin ol sinirlenme
ağabeyim yapma şöyle şeyler. Adana değil ki burası CPU'm alev alsın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.