CS:GO'da hile nasıl kaldırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisi temiz bir format atmak. Bazen hile silinse dahi bazı dosyalardan VAC ban yiyebiliyorsun ve inşallah yersin.

Şimdi bir şey soracağım haklı mıyım haksız mıyım söyleyin. Şimdi @277662 ile beraber yoldaş giriyoruz. Ben seçkin değilim habire hile geliyor karşımıza. Resmen girdiğimiz 15 maçtan 10 wallhack 5 mevlana. En sonunda sinirlendim bastım wallhack aimbot. Karşımızdakiler mevlana haberiniz olsun masum değiller yani hak yemedim. Hileyi açalı 2 dk olmadı şak diye Overwatch. Ve VAC.

Şimdi bir şey soracağım haklı mıyım haksız mıyım söyleyin. Şimdi @277662 ile beraber yoldaş giriyoruz. Ben seçkin değilim habire hile geliyor karşımıza. Resmen girdiğimiz 15 maçtan 10 wallhack 5 mevlana. En sonunda sinirlendim bastım wallhack aimbot. Karşımızdakiler mevlana haberiniz olsun masum değiller yani hak yemedim. Hileyi açalı 2 dk olmadı şak diye Overwatch. Ve VAC.

Rank kasan insanları rahatsız etmediğiniz sürece sorun yoktur bence (sadece HVH varsa açın. Onun dışında VAC kodları kırılmış hileleri açtığınızda çok sürmez ban yemeniz. Yarın yasak bitişinde İninal'e 50TL yatırıp Prime hesap alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı