CS:GO'da hilecisiz Türkiye sunucusu önerisi

istanbul2023

Picopat
Merhaba arkadaşlar,

CS:GO'yu ilk kez oynuyorum ve bayağı hoşuma gitti. FPS değerim de 290 ile 330 arasında değişiyor ve gerçekten zevk vermeye başladı. Sizden ricam 7/24 olmasa bile sürekli admin bulunduran (hileciler için) ve Türkiye'de barındırılan sunucu tavsiyeleri verebilir misiniz? CS:GO'nun oyna bölümünden beni rastgele sunuculara atıyor ve adam daha doğmadan headshot atıyor ve genellikle Rus sunucularına bağlanıyorum. Hileciler canımı sıkmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerilir ama hepsi topluluk sunucusu olur ve rank kasamazsınız sadece keyfine girip oynayabilirsiniz. Ayarlardan bant genişliği ayarını kısarsanız daha iyi olur.

Run away cidden güzel pro pub , dm vs. eğer rekabetçi gibi gerçekçilik istiyorsann faceit öneririm düşük ping düşük hile fakat çok iyi oynuyor ordaki çoğu kişi

Peki bu idle sunucuları denen bir olay varmış onun listesine nereden ulaşabilirim ve level atlamak için seçkin hesap satın almak şart mı?

Peki bu idle sunucuları denen bir olay varmış onun listesine nereden ulaşabilirim ve level atlamak için seçkin hesap satın almak şart mı?
internette biraz araştırarak bulabilirsiniz , ve evet seçkin hesap satın almanız gerekiyor rekabetçi rankı kasmak level kasmak item düşürmek için

Bir ara MaceraZamani diye bir parkur sunucusu vardı duruyor mu bilmiyorum. Bir de DetaJB vardı. Bahsettiğim 2020 zamanları. Hala duruyorsa bakabilirsiniz.

RunAway olarak birçok modda sunucumuz bulunmakta. Farklı modlar deneyimlemek isterseniz sunucu listemizi buraya bırakıyorum: Sunucu Listesi
RunAway Topluluk Sunucuları - 9 yıllık deneyim!

Hile değiller büyük ihtimalle Valorant değil bu oyun kendinizi geliştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…