Konuyla elakasız biliyorum ama
CS:GO'da seckin hesapla sunuculara girince ( örneğin: Konuda yazan sunuculardan) kasa düsüyor mu?
Hile değiller büyük ihtimalle Valorant değil bu oyun kendinizi geliştirin
Düşüyor kardeşim fakat drop oranı aşırı düşük yanlış bilgi verme 3 saatlik oyun bilgin var yok 'ağlayacaksanız konu açmayın' ne sana mı kaldı konuların ne hakkında açılacağı.Yok hrh4h
Ağlayacaksanız konu açmayın burada
Hileyi nasıl vuracak acaba? Hile olmayan temiz bir ortam arıyor. Siz hilenin hileye karşı oynadığı sunucuları öneriyorsunuz.Bu tarz sunucular da oynayıp hile kullanmadan hile vurup, kendini geliştirebilirsin.
45.10.56.47:27015 |
185.171.25.8:27015 |
[TR] The Eagles Clan Oyuncu Topluluğu | PRO/PUBLIC | 128 TICKRATE - oyuntech.com 185.171.25.40:27015 |
[TR] Haggaja Pro Public Rekabetçi Eğlence Sunucusu - prooyun.net 185.171.25.40:27015 |
Bu abi de Runaway'in sahibi diye hatırlıyorum.RunAway olarak birçok modda sunucumuz bulunmakta. Farklı modlar deneyimlemek isterseniz sunucu listemizi buraya bırakıyorum: Sunucu Listesi
RunAway Topluluk Sunucuları - 9 yıllık deneyim!
aynen adami goremeden tek yicek burda kendini gelistir diyosun asdkjahsdkajdBu tarz sunucular da oynayıp hile kullanmadan hile vurup, kendini geliştirebilirsin.
Düşüyor, 100 liralık kasa düşürmüşlüğüm var.Konuyla elakasız biliyorum ama
CS:GO'da seckin hesapla sunuculara girince ( örneğin: Konuda yazan sunuculardan) kasa düsüyor mu?
Düşüyor kardeşim fakat drop oranı aşırı düşük yanlış bilgi verme 3 saatlik oyun bilgin var yok 'ağlayacaksanız konu açmayın' ne sana mı kaldı konuların ne hakkında açılacağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.