Hocam daha 5 dakika olmadı Rus'un biri CS:GO'nun resmi sunucularında aimbot açmış sinirlenmemek elde değil. Nasıl oluyor ücretli hile galiba. Runaway'de böyle sorunlar yaşar mıyım ve hile korumanız var mı?RunAway olarak birçok modda sunucumuz bulunmakta. Farklı modlar deneyimlemek isterseniz sunucu listemizi buraya bırakıyorum: Sunucu Listesi
RunAway Topluluk Sunucuları - 9 yıllık deneyim!
Hocam önerdiğin tüm sunuculara girerken "Bu sunucu CS:GO Seçkin oyuncuları için ayrılmıştır" mesajını alıyorum ve oyundan atıyor.Hileyi nasıl vuracak acaba? Hile olmayan temiz bir ortam arıyor. Siz hilenin hileye karşı oynadığı sunucuları öneriyorsunuz.
Aşağıdaki sunucularda oynayabilirsiniz.
45.10.56.47:27015
185.171.25.8:27015
[TR] The Eagles Clan Oyuncu Topluluğu | PRO/PUBLIC | 128 TICKRATE - oyuntech.com
185.171.25.40:27015
[TR] Haggaja Pro Public Rekabetçi Eğlence Sunucusu - prooyun.net
185.171.25.40:27015
Aynı şekilde girmeye çalıştığım zaman "CS:GO Seçkin oyuncularına ayrılmıştır" deyip oyundan atıyor ana menüye geliyorum tekrar.RunAway olarak birçok modda sunucumuz bulunmakta. Farklı modlar deneyimlemek isterseniz sunucu listemizi buraya bırakıyorum: Sunucu Listesi
RunAway Topluluk Sunucuları - 9 yıllık deneyim!
Peki hocam bu kasa düşürme olayı nedir? Nasıl düşürebilirim ve ne sıklıkla düşürebilirim? Bir de en sık düşürme yöntemi nedir?Önerilir ama hepsi topluluk sunucusu olur ve rank kasamazsınız sadece keyfine girip oynayabilirsiniz. Ayarlardan bant genişliği ayarını kısarsanız daha iyi olur.
Hocam daha 5 dakika olmadı Rus'un biri CS:GO'nun resmi sunucularında aimbot açmış sinirlenmemek elde değil. Nasıl oluyor ücretli hile galiba. Runaway'de böyle sorunlar yaşar mıyım ve hile korumanız var mı?
Hocam önerdiğin tüm sunuculara girerken "Bu sunucu CS:GO Seçkin oyuncuları için ayrılmıştır" mesajını alıyorum ve oyundan atıyor.
Aynı şekilde girmeye çalıştığım zaman " CS:GO Seçkin oyuncularına ayrılmıştır" deyip oyundan atıyor ana menüye geliyorum tekrar.
Peki hocam bu kasa düşürme olayı nedir? Nasıl düşürebilirim ve ne sıklıkla düşürebilirim? Bir de en sık düşürme yöntemi nedir?
Seçkin Hesap dün akşam aldım hocam. Dün 1 tane skin düştü o kadar. Bu kasadan sayılıyor mu yoksa kasa düşmesi ihtimali hala var mı?Merhaba Hocam,
CS:GO'nun resmi sunucularda admin bulunmadığı için oyuncular oylama yöntemiyle hileyi oylayıp atabiliyorlar.
Hesabınız seçkin olmadığından giremiyorsunuz.
Aşağıda vereceğim siteden sunucuların IP'sini kopyalayarak, oyunun konsoluna connect (Kopyaladığınız IP) şeklinde yazın ve girin.
Örnek olarak;
connect 45.10.56.47:27015
Kasa düşmesi için öncelikle seçkin hesap olmanız gerekiyor.
Haftada 1 veya 2 kasa düşüyor genellikle.
Seçkin satın almak için tıklayınız.
Eki Görüntüle 1743510
Sunucu Listesi;
Kasalar;
![]()
All CS2 Cases - CSGO Database
CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match.www.csgodatabase.com
Grafitti, Silah Skini, Kasa vb. şeyler düşer.Seçkin Hesap dün akşam aldım hocam. Dün 1 tane skin düştü o kadar. Bu kasadan sayılıyor mu yoksa kasa düşmesi ihtimali hala var mı?
Anladım hocam. O zaman bana dün skin geldi diye kasa düşme ihtimali hala var o zaman. Asıl sormak istediğim buydu aslında.Grafitti, Silah Skini, Kasa vb. şeyler düşer.
Tamamen şansınıza bağlı.
Evet tamamen şans işi.Anladım hocam. O zaman bana dün skin geldi diye kasa düşme ihtimali hala var o zaman. Asıl sormak istediğim buydu aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.