CS:GO'da Hiper Kratos v20 setin faresi takılıyor

EnesOzdogan62

Hectopat
Daha fazla  
Hafta sonu bir klavye mouse set sipariş ettim. Bugün geldi gayet memnunum fakat CS:GO'da 180 derece dönemiyorum. Mouseu hızlıca çevirince takılıyor, 15 derece falan dönüyor ama yavaş çevirirsem dönüyor. Aldığım set Hiper Krayos v20, bakabilirsiniz.
Önceki kullandığım mouse ile rahatlıkla yapabiliyordum, aşırı dandik eski bir mouse, elime oturmuyor. Şimdiki aldığım güzel iyi oturuyor hoş fakat arkama aniden dönemiyorum. Acaba bu mouse ile alaklı mı? Bunun lazerinde mi bi sorun var? Garantiye yollasam yenisi gelse düzelir mi? A704 sensör teknolojisini kullanıyormuş bu mouse. Masaüstünde sorun yok hızlı çevirmeme rağmen rahat algılıyor. 2 oyunda denedim Axyos'da da aynı sorunu yapıyor.

Mouse ile alakalı fakat lazerinde bir sorun olduğunu sanmam. Sensör kalitesiyle alakalı. Aşırı dandik dediğiniz fareden bile kötü demek ki yeni aldığınız fare. Bu durum farenin IPS değeriyle alakalı. 800 DPI'da en hızlı el hareketlerinde bile takılmaması için en az 100 IPS bir fare alınmalı bence.

Mouse DPİ değerini siz oyuna girdiğinde düşürüyor olabilir. Oyunda ivmenin açık olup olmadığını kontrol edin. Mesela ben ivmeli oynuyorum, kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Oyuna girdiğinizde sensivity değerini yavaş yavaş arttırın elinize uygun ayarı bulabilecek misiniz.

Mouse DPİ değerini siz oyuna girdiğinde düşürüyor olabilir. Oyunda ivmenin açık olup olmadığını kontrol edin. Mesela ben ivmeli oynuyorum, kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Oyuna girdiğinizde sensivity değerini yavaş yavaş arttırın elinize uygun ayarı bulabilecek misiniz.
denedim fakt olmuyor ben high sens bilek oyuncusuyum arkamı dönmem gerektiğinde aniden çevirince dönemiyorum
Mouse ile alakalı fakat lazerinde bir sorun olduğunu sanmam. Sensör kalitesiyle alakalı. Aşırı dandik dediğiniz fareden bile kötü demek ki yeni aldığınız fare. Bu durum farenin IPS değeriyle alakalı. 800 DPI'da en hızlı el hareketlerinde bile takılmaması için en az 100 IPS bir fare alınmalı bence.
önceki mouse um optical bir mouse bu ise a704 sensör teknolojisiymiş böyle teknolojinin ben içine tüküreyim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı