CS:GO'da işlemcinin düşük hızda çalışması

Cnegzo

Kilopat
Merhabalar iyi forumlar. Benim elimde AMD FX 9370 4.4 GHz işlemci mevcut. Fakat Afterburner programı yardımıyla CS:GO'da 1.5 GHz hızla çalıştığını ve sabit kaldığı gördüm. Anakartım 200 Watt üstü overclock izin vermiyor diye biliyorum ki Overclock, BIOS bilgim pek iyi değil. Velhasıl yardımcı olabilecek birisi varsa teşekkür ederim zira macundu, temizlikti bunları hali hazırda yapmış bulunmaktayım. Sistemim:

İşlemci: AMD FX 9370
Anakart: MSI 990 FXA Gaming
Ekran kartı: MSI 1050
Sıvı soğutucu: Cooler Master 120mm
RAM: Dual 4x4
PSU: Vector 750 Watt

Overclock yapmak istemiyorum en azından normal hızında kullanabilmek istiyorum 4.4 nerede 1.5 nerede üzücü bir durum haliyle. İyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar iyi forumlar. Benim elimde AMD FX 9370 4.4 GHz işlemci mevcut. Fakat Afterburner programı yardımıyla CS:GO'da 1.5 GHz hızla çalıştığını ve sabit kaldığı gördüm. Anakartım 200 Watt üstü overclock izin vermiyor diye biliyorum ki Overclock, BIOS bilgim pek iyi değil. Velhasıl yardımcı olabilecek birisi varsa teşekkür ederim zira macundu, temizlikti bunları hali hazırda yapmış bulunmaktayım. Sistemim:

İşlemci: AMD FX 9370
Anakart: MSI 990 FXA Gaming
Ekran kartı: MSI 1050
Sıvı soğutucu: Cooler Master 120mm
RAM: Dual 4x4
PSU: Vector 750 Watt

Overclock yapmak istemiyorum en azından normal hızında kullanabilmek istiyorum 4.4 nerede 1.5 nerede üzücü bir durum haliyle. İyi forumlar...

Windows ayarlarında ''Güç Seçenekleri'' bölümünden ''Yüksek Performans'' ayarladığın zaman işlemci frekansı maksimum değer de çalışacaktır.

Dostum görev yöneticisinden Ghz yazan bölümü göremedim ama Görev yöneticisi performans kısmında Cpu kullanımı, Fiziksel bellek, Çekirdek bellek, Sistem bir de kaynak izleyici mevcut.

GPU-Z programıyla baktığımda core speed bölümünde 4399.76 Ghz gösteriyor fakat 5-10 saniyede bir oyunlarda olan 1400lerde mhzye iniyor sonra tekrar 4399.76 olabiliyor. Ama oyunların hepsinde sabit 1418 Mhz..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı