CS:GO'da kaç saatiniz var ve rankınız nedir?

Skin Changer mı ?
13 gün 22 saat rekabetçi bekleme süresi var. Bu da demek oluyor ki arkadaşın cooldown leveli çok yüksek. Buradan da arkadaşın (büyük ihtimalle) hileci olduğu çıkarımını yapabiliriz. İlaveten seçkin olmayan bir hesapta böyle bir cooldown yemesi dediğim ihtimali daha da arttırıyor. Tüm bunların yanında birde böyle bir envanteri olması gerçekten garip. Demem o ki evet, büyük ihtimalle envanter hilesi yapıyor.

Açıkçası arkadaş hilesine güvenseydi Prime hesapta kullanırdı. Bildiğim birkaç kaliteli hile var ve bunu kullandığını bildiğim insanlar da var. Çoğu hiç ban bile yemedi. Skin Changer zaten faktör düşüren de bir özellik. Kaliteli hilelerde olmuyor diye biliyorum.

Nereden biliyorsun diyenler olacaktır elbet. Herhangi bir kişinin maçını etkileyecek şekilde kullanmadıysam bilede arkadaşlarla vs atarken eğlencesine bende Prime olmayan bir hesapta açıp denemiştim. Süresi 1 aydı ancak ben toplasan 10-12 saat falan kullanmışımdır ve zaten hiçbir dereceli maçta veya sunucuda kullanmadım. Sadece arkadaşlarla eğlencesine vs atarken kullanmıştım. Bazılarında da vardı bu hile.

Ben gene de kimseye hile kullanmasını önermiyorum her ne kadar oynaması eğlenceli de olsa. Özellikle dereceli maçlarda açıp milletin hakkına giren arkadaşların yaptığı çok yanlış. Kendi emeğinizle elde ettiğiniz başarı her zaman daha tatlıdır emin olun 😀.

CS:GO çok oynamam genelde Valorant'ta takılırım. 387,7 saatim varmış. Rekabetçi rankta silver 4'üm. Yoldaşta ise seçkin usta muhafız olmuşluğum var. Arada arkadaşlarla giriyoruz.

3100 civarı bir saatim var. İlk başlarda normal mm oynuyordum sanırım keleş 2'ye kadar çıktım ama bana oyun çok yavaş ve yetersiz geldi. Ben de FACEIT oynadım onda da 20Win ile mi ne 4 level oldum o da yavaş geldi. Sonra Pro public sunucularında oynadım o da artık yavaş gelmeye başladı. Şu an retake oynuyorum. Eğer onun da oynayışı yavaş gelirse sanırım oyunu bırakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı