Çözüldü CS:GO'da karşıya ses gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
2
2022 tarihinden beri bu sorunu yaşıyorum nedenini hala çözemedim. Diğer Konu

Öncelikle iyi günler; CS:GO oynarken karşıya sesim gitmiyor fakat Google'dan mikrofon test yaptığımda hiçbir sorun gözükmüyor. 1 yıl içinde 3 tane kulaklık değiştirdim 1-2 ay karşıya sesim gidiyor daha sonra hiçbir şekilde karşıya sesim gitmiyor. Şu an kullandığım kulaklık Rampage R36 Drop.
  • USB ile bağladım.
  • USB girişli kulaklıkları dönüştürücü ile jack girişine taktım.
  • Format.
  • Realtek sürücüsü kurulumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
2022 tarihinden beri bu sorunu yaşıyorum nedenini hala çözemedim. Diğer Konu

Öncelikle iyi günler; CS:GO oynarken karşıya sesim gitmiyor fakat Google'dan mikrofon test yaptığımda hiçbir sorun gözükmüyor. 1 yıl içinde 3 tane kulaklık değiştirdim 1-2 ay karşıya sesim gidiyor daha sonra hiçbir şekilde karşıya sesim gitmiyor. Şu an kullandığım kulaklık Rampage R36 drop.
  • USB ile bağladım.
  • USB girişli kulaklıkları dönüştürücü ile jack girişine taktım.
  • Format.
  • Realtek sürücüsü kurulumu.

Hocam mikrofon bastığınızda sol alt kısımda resminiz gözüküyor mu?

Hocam şu kısımdaki ayarlarınızı atar mısınız;
1682252726904.png

O sekmede zaten 2 tane seçenek var;
  • Monitör ve kulaklık mikrofonu.
Şu an kulaklık USB ile bağlı olduğu için USB device Audio gözüküyor jack ile bağlayınca Realtek oluyor.

Denetim Masası > donanım ve ses > ses > kayıt kısmında mikrofonunuz haricinde başka açık olan varsa onları devre dışı bırakın.

Eğer kapalıysa da alt taraftaki stereo karışımı açın. Bunları denerken oyunu kapatıp açmayı unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı