CS:GO'da Kasa açmak ne kadar mantıklı?

ROSD

Hectopat
Yer
istanbul/kartal
CS:GO hesabım 10 yıllık ve 10 yıldan fazladır hiç kasa açmadım şansım yüksek midir kaç tane açmalıyım ya da açmalı mıyım? Açmalıysam minimum kaç TL yatırmam gerekir kasa ve anahtarlara?

CS:GO hesabım 10 yıllık ve 10 yıldan fazladır hiç kasa açmadım şansım yüksek midir kaç tane açmalıyım ya da açmalı mıyım? Açmalıysam minimum kaç TL yatırmam gerekir kasa ve anahtarlara?

Açmak mantıksız onun yerine skin alın ama eğlence için kasa açılabilir

Ben şahsen kasalarımın bazılarını pazarda satarak kazandığım parayla anahtar alıp açıyorum hiç para yatırmadan fazla güzel bir şey çıkmasa da şansıma 400 TL değerinde AWP çıkmıştı.

Her açtığınız kasada yaklaşık olarak hangi itemi çıkaracağınızın şansı bu. Siz karar verin.

Dosya Ekleri

• IMG_9368.png
    IMG_9368.png
    4 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleyen: Moderatör:

Bilinenin aksine kasaların içerisinde ne olduğu önceden belli. Yani sizin pazardan aldığınız kasaların içerisinde ne olacağı belli. O yüzden mantıksız.

Şansınıza güveniyorsanız açın. Ben 2015 senesinde Steam kullanmaya başladım ve bugüne kadar toplam 130-140 adet kesin olarak açtığımı hatırlıyorum. Maviden başka bir şey çıkartamadım. Başka bir arkadaşım yalnızca 3 adet açtı ve bıçak çıkarttı. 6-7 ay sonrasında 20 adet daha açtık beraber ondan da pembe çıkarttı. Yani tamamen şans.
İyi forumlar.

Fransızlar biliyor.

O öyle değil. Kasayı açmadan önce X-ray ile tarıyorlar, içinden ne çıkacağı gözüküyor. Kasa anahtarı parasına skini satın almadan bir sonraki kasaların içine X-ray ile bakamıyorlar. Yani her kasanın içini X-ray ile tarayıp kâr etme durumu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı